Nemam ja...

Kategorija: Glavna
Tagovi: Kompjuterska Zavisnost, Igra, Protraceno Vreme, Ne Ja
4 komentara

Nemam ja tu vremena igrati se sa vama, deco! Posla imam preko glave. Toliko obaveza, toliko trčanja i skakanja...

Šta vi mislite da mogu sedeti po čitav dan za kompjuterom i zezati se sa vama? Da, baš. Moje je vreme dagoceno, treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Treba pospremati, kuvati ručak za moju mnogočlanu porodicu, treba otići u nabavku, platiti režije, prošetati se, pogledati nešto zanimljivo na televiyiji, pročitati neku knjigu.

Mada... Pospremati mogu i neki drugi dan. Skuvaću neku instant supu, na brzaka nešto smislit. Ma, deca su velika pa mogu i sama nešto spremiti a moj dragi gospodin muž može otići negde u kafanicu usput i pojesti šta mu je volja.

Nabavku ću obaviti kad budem šetala ovo moje kuče. I režije ću platiti tada.Ta, pustiću kuče da se istrči u dvorištu, šta ima tu da ga šetam! Ionako ga nisam htela. Onaj moj dragi želeo je da ima nešto da ga čuva. Moš` mislit, kao da bi ga neko ukrao! Ha! Vratili bi ga očas posla!

Nešto pametno pročitaću i ovde. Ima zaista zanimljivih i poučnih tekstova ovde. Prosto ne mogu da se načudim koliko pametnog sveta navraća ovamo. Milina jedna. Sve na jednom mestu - i ne moram ama baš nigde da idem. Ni da se trošim. 

To što znam šta se sve dešava na svakom forumu, pa, sad... Jednostavno, protrčim, pa pohvatam sve konce. I puno toga saznam, moram priznati. Ma, samo vam se čini kako sam po čitav dan ispred ovog ekrana. Nisam! Nisam, kad vam kažem. Ako mi ne verujeta,a vi proveravajte. Ja znam šta znam!

 

  • AB77
    Za nekog ko nema vremena bas si se raspricala :)
  • Grlobolja
    Eto, vidite da nemam vremena :))

Prijavite se da biste objavili novi komentar
Grlobolja
Svi ljudi ne mogu biti bogati i poznati, ali svi mogu biti dobri. ~ Konfučije