Poljubi me filmski nestvarno

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Film, Ljubav, Muško Ženski Odnosi, Poljubi Me Filmski Nestvarno, Prvi Sastanak, Violeta Stojanović

Sve mi u svojoj glavi imamo model savršenog dečka, čoveka, muškarca i u krajnjem slučaju muža. Odličan bi bio jedan koji može poslužiti za sve ove kategorije. Pošto su prinčevi odavno izumrli, ne govorimo o njima, već kada naiđe jedan koji je fizički baš kao iz snova, kako imati s njim nešto vredno pamćenja? Zato vešto isplaniraj svoj prvi sastanak. Ne dozvoli da te nešto iznenadi. Mada, kada su muškarci u pitanju, iznenađenjima nikad kraja.

Uzdišeš za likom iz filma godinama. Svaki put mu se vratiš, jer se pošteno istopiš gledajući to telo, taj osmeh. Pitaš se zašto jednog dana ne iskoči iz televizora tebi u zagrljaj? Ipak, život je nešto više od filma, ali ne toliko da scenu iz filma ne možeš preneti u stvarnost. Svoju omiljenu scenu, kako ona njemu govori seksi reči, prelazi rukom preko njegove kose, a seksepil izbija iz nje, slobodno iskoristi. Hej, ti si već na pravom putu da osvojiš slatkiša.

Filmska industrija je izrodila mnogo lepih scena koje se prepričavaju ili služe kao lični primer ljubavi. Jeste da glorifikuju ljubav i neke scene su toliko razvučene što se u stvarnosti ne može desiti. Ipak, kazuju i nešto drugo, ukoliko je prvi susret loš, nisu i šanse da budete zajedno i bude vam lepo. Koliko puta smo gledali filmove koji počinju sudarom dvoje na ulici ili on nju ismejava pred društvom, a u poslednjoj sceni plešu poslednji ples zajedno ili se ljube osamljeni. Slučajni susreti su nešto najbolje. Još ako si u tom trenutku u svojoj omiljenoj odevnoj kombinaciji, zablistaćeš. Jeste da se može desiti da te vidi malo nedoteranu, sa prljavom kosom ili neraspoloženu, ali rizikuj i uvek prolazi njegovom ulicom, posećuj njegova mesta. Raduj se novom danu kao novom susretu.

Veoma važno je pri susretu uspostavljanje kontakta, tj. odgovoriti na nečije udvaranje. Ako ste u kafiću, a on te s vremena na vreme pogleda, ne skreći pogled u stranu. Budi odvažna i na pogled pogledom uzvrati. Ako ti se nasmeši, upotrebi i ti osmeh kao svoje tajno oružje. Ako si, pak sama zapazila dečka koji ispija piće sto pored tvog sa društvom, a on nikako da te primeti, potrudi se da budeš primećena. Prošetaj koji krug do wc-a, čavrljaj sa drugaricama malo glasnije i ne zaboravi da ga pogledaš kad te zapazi.

Retke su osobe koje mogu da te očaraju odmah prvom rečenicom. Postoje, ali ipak su muškarci malo lenji što se toga tiče, a otrcane žvake za muvanje kod većine devojaka imaju prođu. Muškarci, znajte da devojke obraćaju pažnju na svaku vašu izgovorenu reč. I ako kažete da vam se neka pesma dopada u stanju smo da izvršimo detaljnu analizu iste, od reči do reči. Da ne dođe do zabune, ponekad i reči koje je devojka izgovorila mogu dopreti do mozga muškarca. Zato se na prvom susretu koristi jakim rečima, koje ostavljaju bez daha. Izaberi želiš li biti mila i fina, pravi anđeo ili đavolica željna zabave. Naravno da izbor zavisi od procene šta misliš da više voli.

Ipak, ako zaista želite da doživite dejt iz bajke, morate da preuzmete inicijativu.

- Pitaj za pomoć. Uvek se nađe neka osoba bliska toj koja ti se dopada. Ako ništa drugo, bar će ti reći da li je ta osoba vredna truda.

- Zabavne aktivnosti. Mnogo ih je, a sigurno su vam neke i zajedničke. Uživajte, ali zajedno. Avanturistički sportovi, teretana ili ples, izaberi sama.

- Putovanja. Pravi način za upoznavanje novih osoba, a naročito muškaraca. Ko je za avanturu? Podeli svoja iskustva sa drugima.

Budi uporna i sav ovaj trud se mora isplatiti. Danas smo gotovo i odustali od ideje da romantični susreti postoje. Pokreni varnice vatre koja sledi. U svojoj zamisli percepcija i opažanje su veoma važne stavke. Širom otvori oči i gledaj pažljivo oko sebe. Ko zna šta se može desiti. Na kompasu života možda se pojavi neko ko će ti promeniti smer.

Iz prvog susreta ne možeš predvideti dugovečnost vašeg odnosa. Ali ćeš sigurno znati postoji li mogućnost za drugi dejt i nešto više. Poenta ove priče je sastanak o kome se može pričati sa osmehom na licu. Ko zna, možda na kraju ispadne da tu istu priču pričate i unucima. Stvarnost je daleko od filmova, ali postoje priče koje se mogu pretočiti u film.

 

Wannabemagazine.com

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...