Jos uvek sa mnom

Kategorija: brak i porodica
Tagovi: Majka, Rodjendan
6 komentara

 

 

 

 

Danas je mojoj majci rodjendan.Punih 73 godina.Nije mi zao sto polako matori.Srecna sam sto je imam iza sebe,sto znam da sam jos uvek necije dete.Dovoljna je spoznaja da postoji,da mogu da je cujem i vidim kad pozelim.Da podelim sa njom svoje brige i radosti.Da iskalim na njoj svoje frustracije.Majka je,sve slusa i razume.I draga mi je i kad me grdi,vraca me u detinjstvo,osetim se i ja mladjom.

Vreme neumitno prolazi i moja majka ce me jednog dana napustiti,ali necu danas o tome da razmisljam.

Hvala ti,majko sto si tu.Da me zoves ujutru rano jer resavas ukrstene reci,da mi pricas iste price po hiljaditi put,da se ljutis kad nemam strpljenja da te slusam,da me pitas da li moja deca imaju sta da jedu,da mi dajes zadnju paru iz novcanika,da mi sadis ljute papricice u saksiji ,da mi pomazes da spremam ajvar,da mo zoves da svratim posle posla da bi mi dala buket cveca iz svoje baste.

Hvala ti,majko i srecan ti rodjendan.

 

  • Ljiljana1953
    Predivno Dzeki, naterala si mi suze na oci..
    pozdrav Ljiljana
  • sorayaa
    jaoooooooooooooo.............kako si me rastuzila.......meni moja mama nedostaje....majka je jedini prijatelj bez interesa......

    pozdravi mamu i srecan joj rodjendan.....
    da ih jos dugo slavite zajedno...
    pozz sorayaa
  • DZEKSON
    Hvala,drage moje.Da,majcina ljubav je bezuslovna.
  • DZEKSON
    Hvala,Kangaros
  • Mici55
    Ja se bas dobro isplaka!Nedostaje mi majka koju sam pre dve godine izgubila.Ti si bas srecna zene,jer imati majku je nesto VELIKO!
    Srecan rodjendan mami i da pozivi jos dugo,dugo!!!

Prijavite se da biste objavili novi komentar
DZEKSON
SERBIA
*******************