Goo voli bombone

Категорија: Главна
Тагови: Нема тагова

Znanstvenik je nanotehnologijom stvorio biće po imenu Goo koje može jesti sve manje od sebe. Kako jede tako postaje sve veći, a to znači da s vremenom može pojesti i bića koja su prije bila veća od njega. Igrica Friv u kojoj vam govorimo zove se Tasty Planet Dino Tim. Goo izgleda kao malena čupava lopta. Vrijeme vam se broji, a Gooa pomičete strelicama za gore, dolje, lijevo i desno. U početku jede malene bombone različitih boja i tako raste nakon svakog zalogaja. S vremenom može pojesti i veće stvari kao što su baterija ili velik komad krede. Kako jede tako skupljate sve više bodova, rastete i imate uvid u to kolika je veličina ove čupave lopte. Na kraju ćete i saznati koliko ste predmeta pojeli i koju ste medalju osvojili te u koje ste vrijeme završili zadatak koji se od vas tražio. Kada je sve gotovo, možete krenuti na novi nivo i opet zadovoljiti glad Gooa. Sretno!

A sada o igrici Friv pod nazivom Pacman. Ova se igra odvija u labirintu. Vi predstavljate biće koja izgleda kao prerezani krug, odnosno kao da krug ima usta i kreće se po labirintu. No, on nije sam. Tu su i razni duhovi, oni su neprijatelji našeg Pacmana. Morate se kretati po labirintu te bježati od duhova, a u isto vrijeme dobro je kada prijeđete preko blješteće bijele kugle. Imate tri života i kada se tri puta sudarite s kakvim duhom, igra je za vas završena pa nemate druge nego je ponovno zaigrati iz početka.

A evo nas i u Friv igrici Treasure Seas. U njoj se radi o tome da morate ispod morske površine pronaći što je više blaga. Vi putujete u podmornici i tražite to skriveno blago, a vašu podmornicu morate i unaprijediti kako bi mogla ploviti na većim dubinama. Primjerice, ako imate bolji oklop to ćete moći podnijeti veći tlak i moći ćete se spustiti na veće morske dubine. U priči se pojavljuju i dupini koji vam mogu sugerirati gdje je blago.

Нема објављених коментара.


Пријавите се да бисте објавили нови коментар