Kupujete poklon partneru/ki? pogrešićete, sigurno!

Kategorija: Zabava
Tagovi: Pokloni, Donje Rublje, Seksi Veš, Losion, Nakit, Kuhinjske Posude, Parfem, Torbe, Igracke, Cipele, Bombone, Rucak, Vecera, Cvece

Uskoro će vreme poklona pa vam ovo nedavno objavljeno istraživanje možda olakša potragu za idealnim poklonom kojim ćete obradovati svoje najdraže.

Koliko god se muškarci trudili pronaći idealan poklon za svoje partnerke, retko kada im to uspeva. Na vrhu popisa "krivih" darova je donje rublje. Mnoge partnere će devojke ismejati jer nisu kupili odgovarajuću veličinu i boju.



Na ženskoj "crnoj listi" nalaze se još i parfemi, a kućni proizvodi omraženi su jer ženama se time poručuje kako bi trebale provoditi više vremena u kuhinji ili uređivanju, odnosno čišćenju stana. Odeća za vežbanje ima sličan "učinak", a takođe se nalazi visoko na popisu.

- Kupovina poklona za žene očito je minsko polje i muškarci imaju prilično male šanse da pogode baš svaki put. Čak i pomno odabrane darove žene mogu primiti s oprezom jer gotovo uvek pretpostavljaju da s poklonom dolazi i neka ''dvosmislena'' poruka - kaže predstavnik John Starr, prenosi Daily Mail.

Jedan od šest parova priznali su da se svađaju oko izabranih poklona, a jedan od dvadeset parova zbog toga prekida vezu.

Petina žena priznala je da jednostavno ne znaju šta im partneri vole, a trećina da nakon brojnih promašaja sada kupuje poklone sa liste kako ne bi napravile još neku skuplju grešku.

Čak 21 posto muškaraca priznalo je da je dobilo na poklon odeću koja im se ne sviđa, jeftine gadgete i sentimentalne stvarčice poput uokvirene fotografije i plišanih igračaka.

Pokloni koje muškarci pogrešno kupuju

1. Donje rublje
2. Kozmetički pribor
3. Parfemi
4. Kuhinjske posude
5. Jeftin nakit
6. Čokoladne bombone
7. Cipele ili papuče
8. Usisivač
9. Cveće
10. Odeća za vežbanje ili DVD

Pokloni koje žene pogrešno kupuju

1. Odeća
2. Gadgeti
3. Muške torbe
4. Plišane igračke
5. Cipele
6. Nakit
7. Čokoladne bombone
8. Ručak i večera u restoranu
9. Losion posle brijanja
10. Uokvirenu fotografiju

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...