Internet marketing i trgovina

Kategorija: Glavna
Tagovi: Rad Od Kuce, Posao, Internet Marketing

S.F.I. je Američka kompanija koja vrši promociju i prodaju proizvoda kroz program saradnika. Program se zasniva na izgradnji mreže članova – saradnika koji će se baviti promocijom kompanije, kao i više od 86.000 proizvoda koji se prodaju u okviru velikog ONLINE tržnog centra (TripleClicks).

Iskoristite priliku da u udobnosti svoga doma ili kancelarije budete jedan od više miliona saradnika ili kupaca, i da u skladu sa rezultatima svoga rada budete adekvatno nagrađeni. Program je osmišljen tako da pruža 7-8 načina zarade, a samim tim i mogućnost da izaberete one modele koji Vama najviše odgovaraju.

 

 

 

 

Obavezno je da imate računar i dobru internet vezu. Poznavanje marketinga i engleskog jezika nije obavezno, ali Vam može pomoći u radu. Finansijska ulaganja takođe nisu obavezna, a ukoliko se odlučite da investirate, omogućavaju Vam brže napredovanje u poslu i ostvarivanje veće zarade. Osim što su neobavezna, ulaganja nisu velika i kreću se u proseku nekoliko desetina dolara u periodu od jedan do tri meseca.

 

 

Obezbeđena je besplatna obuka kroz mnoštvo pisanog i video materijala kao i online seminari (webinari).

Napomena: Registrujte se sa g-mail nalogom, ako ga nemate, otvorite ga, besplatno je i koristiće Vam za ovaj posao.

 

Posle registracije dodajte me za prijatelja na facebook-u kako bih Vas uveo u posao.


 

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar