Molim vas da izbrišete moj profil lelarose

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Molim da obrišete moj nalog ''LelaRose'' da izbrišete moje slike i recepte. Pokušala sam to sama da učinim, ali, to je bilo nemoguće jer mnoge funkcije koje postoje ne rade. Pored toga, postojala je opcija ''obrišite nalog'' koja je funkcionisala, navodno sam se nepovratno izbrisala sa ovih stranica, ali, NISAM! Jedino šta se desilo je da nisam mogla da se registrujem na sajt, a moji recepti i slike su ostali. TO JE PREVARA!!! Napisala sam brojna pisma uredništvu preko Life Press Magazin-a, jer ovde nisam mogla, i niko nije odgovorio niti išta uradio.

Naime, nikako se ne slažem sa izborima ''Life Press Magazin''-a i njihovim brutalnim izborima. http://lifepressmagazin.com/category/uradi-sam/

Mislim da je krajnje neumesno mešati ovakve stvari sa receptima za kuvanje. Napisala sam prvo email da je to krajnje neumesno, ali, na to nije niko reagovao. Zato želim da se izbriše sva moja veza sa ovim prostaklucima.

Morala sam da se upišem kao ''novi član'' umesto LelaRose sam koristila ime RoseLela, jer nisam mogla da ostavim nikakve poruke bez upisa na sajt, što je više nemoguće kao LelaRose.

 

Molim vas da uvažite moju molbu i unapred hvala.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar