Ben vs winxice

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Udobno se smjestite u naslonjač ispred svog računala, upalite ga i krenite u čarobni svijet lude i nezaboravne zabave. A gdje se nalazi ta luda zabava? Nju ćete pronaći na našoj stranici gdje samo na vas čekaju najbolje igre na internetu. Izaberite kategoriju koja vam se najviše sviđa i krenite u akciju. Na našoj internetskoj stranici ima nešto za svakoga i nema šanse da vam bude dosadno i da ne uspijete naći nešto za sebe. Sve igrice su potpuno besplatne i to je najbolja stvar kod online flash igrica! Ne trebate izdvojiti ni kunu, a opet ćete se odlično zabaviti. Sigurno vam je uvijek dosadno kad ste sami doma ili kad imate gripu i ne smijete vani, a na televiziji nema baš ništa pametno. Uz našu stranicu s igricama, više vam nikad neće biti dosadno kad ste „zarobljeni“ u kući.

No, da počnemo. Za one najmlađe, tu je kategorija „Ben 10 igre“ u kojoj možete poći u različite pustolovine s poznatim crtanim junakom kojeg obožavaju djeca diljem svijeta. Ben vam je pripremio mnoštvo uzbudljive akcije i brobe protiv zlikovaca. Borite se protiv izvanzemaljaca, spašavajte zemlju od sigurne propasti i pomozite slatkom Benu da spasi svoje prijatelje. Uz Bena nikad nije dosadno!

Jedna od najpopularnijih kategorija igrica među djevojčicama su definitivno Winx igre. Ovdje možete šminkati ili oblačiti svoju najdražu winksicu, ali i zaigrati s njima odbojku ili neku kartašku igru – što god više volite. Podijelite ove igrice i s vašim prijateljicama i rodbinom, jer će i oni sigurno biti oduševljeni. Dajte sve od sebe kako bi bili najbolji i usporedite rezultate s prijateljima. Zar to nije zabavno? Eto, nadamo se da smo vas zainteresirali i da ćete s guštom odigrati naše igre! A sad brzo idite na našu stranicu i dobro se zabavite.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar