O ekstenzijama na klipse

Kategorija: Glavna
Tagovi: Ekstenzije, Klipse

Ekstenzije na klipse najjeftinije su rješenje za djevojke koje žele instant promjenu svog izgleda.  Primjerice, one od 130 grama, duljine 50 centimetara i na pet klipsi mogu se pronaći i za 249 kuna. Želite li i jeftinije, to je uvijek moguće ako provjerite ponudu raznih oglasnika. Ipak, uzmite u obzir da je usmena preporuka žena koje su već kupovale od određenog prodavača ili frizera najbolji savjetnik. Isto vrijedi i za stavljanje umetaka – otiđite kod provjerenog majstora jer jedno je sigurno – vjerujemo kako ne želite nikome biti pokusni kunić na kojem će se učiti kako stavljati ekstenzije.

Ako imate tanku kosu koja nikako da naraste ili onu koja nikako nema volumena, vrijeme je da isprobate ekstenzije za kosu. Ako se već dugo promišljate, znajte da milijuni žena koriste ekstenzije i zadovoljne su mjesecima nakon što ih stave. Dobre ekstenzije mogu potrajati i do pola godine, s time što ih je potrebno nekoliko puta podizati, ovisno od toga kojom brzinom vam raste kosa. Želite li ekspresno rješenje, tek toliko da vidite kako bi vam pristajale ekstenzije i kako biste se osjećali s njima u kosi, isprobajte one na češljiće ili kako ih se još voli zvati, na klipse. One se stavljaju relativno brzo i još ih je brže moguće ukloniti ako vam konačno rješenje nikako ne svidi. Njih najviše koriste brojne žene za svadbe, poslovne ručkove i slična druženja na kojima je potrebno zasjati na jednu noć. Nemojte se varati, ekstenzije na klipse mogu potrajati i dulje, samo ih je potrebno podizati s vremena na vrijeme jer češljići mogu olabaviti te se umetak spusti.

Danas ekstenzije nazivaju metodom 'sve je moguće'. Zašto, pitate se?  Zato što danas postoji fantastičan izbor boja, duljina i oblika te možete do mile volje birati. Nadamo se samo da vam toliko biranje neće izazvati – glavobolju.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar