Zaručili ste se? Što sad?

Kategorija: Životni stil
Tagovi: Vjenčanje, Brak, Moda, Modni Stil

Čestitamo na zarukama! Dok neke mladenke čim stave prsten na ruku osjećaju olakšanje, druge osjećaju strašan stras i strah od planiranja vjenčanja želeći da im vjenčanje bude savršeno. Planiranje i organizacija vjenčanja je nešto predivno i nešto u čemu biste trebale uživati. Naravno, mnogo je stvari koje treba napraviti, ali samo o vama ovisi koliko će planiranje za vas biti stresno. Ključ je u organiziranosti i smirenosti, te uživanju u trenucima koji su pred vama. Kako bismo vam pomogli u tome napravili smo mali vodič za koji se nadamo da će vam uvelike olakšati.

Gdje početi?

Od početka, naravno - proširite svoju vijest. Pretpostavljamo da ćete ovu radosnu vijest prvo podijeliti s roditeljima, a zatim i sa svim svojim Facebook prijateljima. Jednom kad to učinite, gotovo je. Svi će znati. Možda će se većini vaših bližih prijatelja i rodbine ova vijest objavljena na Facebooku činiti kao ne osobna, stoga bi možda bilo dobro da prije toga razmislite o tome da prvo uzmete imenik u ruke i obavijestite sve članove obitelji i bližih prijatelja telefonskim putem, a zatim podijelite svoju vijest s ostatkom svijeta na društvenim profilima.

Određivanje datuma

Nakon “Čestitamo”” i “Da vidimo prsten!” pitanje koje slijedi je “Kada je vjenčanje?” Stoga neka vam to bude drugi korak koji ćete morati napraviti. Nema logike da tražite bend i salu ako ne znate datum vjenčanja. Odmah vam kažemo da je to uzaludno trošenje dragocjenog vremena. Iako je planiranje i odabir cvijeća i vjenčanice zanimljivije od određivanja datuma, savjetujemo da pričekate s daljnjim organiziranjem dok ne utvrdite točan datum.

Krenite s planovima


Ako imate datum vjenčanja, možete krenuti s planovima. Odaberite temu vjenčanja i krenite u potragu benda, sale, dekoracija, vjenčanice, ma znate… svega!

Počnite štedjeti

Osim ako ne planirate same raditi sve dekoracije, kuhati i pjevati na vjenčanju, počnite štedjeti. Ukoliko će i vaši roditelji sudjelovati u podmirenju troškova, pozovite vaše i njegove roditelje na večeru, sjednite za stol i otvoreno recite što biste htjeli te se dogovorite kome što odgovara platiti. Pripremite se da na to da ova večera vjerojatno neće biti najugodnija, ali ona mora proći kako bi ostale večere u budućnosti bile ugodne.

Registrirajte se na Pinterestu


Pinterest je jedan od najvećih izvora inspiracija za sve buduće mladenke, ali i one koji su u potrazi za casual modnim stilom. Vrlo je popularan i lako ga je koristiti. Tamo ćete pronaći inspiraciju za sve što bi vam moglo zatrebati.

Sretno s planiranjem i zapamtite - opustite se i uživajte!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar