Kupanje i osveženje na bazenima i akva parku u sokobanji

Kategorija: Glavna
Tagovi: Sokobanja, Soko Banja, Sokobanja Bazeni, Akva Park

Kao što je opšte poznata, počela je opšta navala da tako navedemo, na Akva parkove . Stoga sve više je započeto sa izgradnjom istih, jer su nadležni uvideli da je ovo pun pogodak , odnosno način kako privući dodatne turiste na pravi način . Samim tim i Sokobanja dolazi do svog prvog Akva parka 17. 10. 2011. godine, koji je započet sa izgradnjom prvog dana proleća a završen, kao što smo naveli u desetom mesecu, tačnije u oktobru , za svega par meseci , kada zvanično i biva otvoren . Aqva park koji se nalazi u Sokobanji, predstavlja idealnu atrakciju za sve njene posetioce , prava vodena atrakcija koja se nalazi na površini od svega ukupno 16 000 metara kvadratka , što je ujedno i fascinantan podatak o veličini ovog kompleksa .

Međutim , sama atraktivna lokacija na kojoj je ovaj Akva park smešten mnogo znači , jer je opšte poznato da je sve do dobre lokacije u većini slučajeva . Takođe , veliku ulogu dobija svakako i broj posetioca koji upravo vrlo često i dolazi ovde usled cene karte koja je i više nego povoljna za ono što Vas u ovom vodenom parku čeka . Sam Akva park je formiran tako da su tu zanimacije za sve uzraste i potrebe , jer kao roditelj možete se potpuno opustiti i prepustiti uživanju , jer Vaše najmalađe , čuvaće tim obučenim animatora . Što se konkretno same ishrane i pića tiče , ne morate brinuti čak ni o tome , jer se u sklopu kompleksa Akva parka nalazi restoran kao i kafići u kojima se nalazi sve što možete poželeti. Značaj ovog Akva parka u Sokobanji, svakako da govori i podatak o povećanom broju poseta upravo po otvaranju ovog vodenog parka , stoga , smatra se od strane nadležnih organa da je ovo napravljeno kao iddealan poduhvat koji će svakako dovesti i do povećanja samog broja, noćenja ostvarenih u toku jedne godine .

Naravno, tu su i bazeni koji Vam stoje na arspolaganju , sa cenom ulaska koja je nešto povoljnija od cene za ulaza u Akva park , ali svakako da je prijatan boravak , jer je sve lepo uređeno i sređeno , sa vodom oja je idealne topline, a ujedno , sam bazen jeste ispunjen upravo termomineralnom vodom, koja je poznata i kao lekovita voda širokih razmera , odnosno namena . Samim tim , koža podstaknuta uticajem minerala izlučuje iz tela u većim kolicinama štetne otpatke i otrovne materije, što je svakako i više nego pogodno za sam Vaš organizam . To je za pojedina oboljenja veoma važno, naročito tamo gde se štetne materije povećavaju a prilikom izbacivanja istih na način opisan gore , dovodi do normalizacije Vašeg stanja. Ujedno, unošenjem minerala u organizam menja se prvenstveno ravnoteža tečnosti u tkivu, a zatim se od toplotnog dejstva vode povećava i sama cirkulacija krvi, sto sve dovodi do usmerenijeg i jaceg izlučivanja štetnih materija preko bubrega i kroz mokraćne kanale, što smanjuje mogućnost od infekcija i tome sličnih oboljenja , što ujedno i dovodi do jačanja celokupnog organizma. Ao što vidite , i prilikom uživanja i opuštanja na bazenu u Akva parku , na neki način doprinosti poboljšanju Vašeg zdravlja iz čega primećujete blagodeti posete Sokobanje i svih njenih atrakcija je Vam svakako stoje na raspolaganju .


Prijavite se da biste objavili novi komentar
banjko
Samo napred!