Međunarodni vrnjački karneval 2013

Kategorija: Glavna
Tagovi: Vrnjacki Karneval 2013

Vrnjačka Banja se tokom nedelju dana trajanja ovog, već tradicionalnog karnevala, pretvara u jednu veliku scenu na kojoj se održava veliki broj maskenbala, festivala izložbi, koncerata, pozorišnih predstava i sportskih dešavanja. Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka. Veliki broj karnevalskih grupa iz celog sveta garantuje dobru zabavu i provod tokom ovih dana u kojima vlada pravo karnevalsko raspoloženje. Iz godine u godinu, ova manifestacija okuplja sve veći broj učesnika i posetilaca kako iz zemlje, tako i iz celog sveta. Očekuje se da tradicionalna karnevalska povorka okupi do sada najveći broj učesnika iz zemje i inostranstva, a na manifestaciji će učestvovati grupe Riblja čorba, Vampiri, Aca Lukas, Zemlja Gruva, finalisti šoua “Ja imam talenat” i “Prvi glas Srbije” kao i mnogi drugi izvođači. Osim toga, svake večeri biće organizovane di-džej žurke koje će trajati do ranih jutarnjih časova. U okviru programa “Karneval festivala” biće održan i “Festival zabavne muzike” koji okuplja najpoznatija imena iz sveta zabavne muzičke scene. “Vrnjački karneval” je dobitnik priznanja “Turistički cvet” za najbolju turističku manifestaciju. Ovu prestižnu nagradu dodeljuje Turistička organizacija Srbije uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i usluga. Karneval u Vrnjačkoj Banji je prošle godine posetilo više od 250.000 ljudi.

Dragi prijatelji ove 2013. godine Vrnjački Karneval se održava od 14. do 21. jula. Biće to 9. po redu Međunarodni Vrnjački Karneval!

Ukoliko planirate da posetite V.Banju u periodu Krenvala, jako je birno na vreme rezervisati smeštaj naš savet je da pogledate ponudu na sajtu: http://vrnjackabanjaprivatnismestaj.com

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
banjko
Samo napred!