Spa apartmani beograd

Kategorija: Glavna
Tagovi: Apartmani Beograd

 

Spa Apartmani Beograd su potpuno novi apartmani, otvoren na dve lokacije u Beogradu, Novi Beograd. Naša ponuda obuhvata prenoćište, dnevni boravak ili višednevni smeštaj u nekom od šest luksuzno opremljenih apartmana. Nudimo Spa apartmane sa đakuzijem, Klasik aparmtane, kao i Exclusive Spa apartman. Najpovoljnija cena i sjajna lokacija predstavljaju primamljivu ponudu za sve turiste.

Spa Secret Apartmani su novi, moderno i funkcionalno dizajnirani apartmani koji će Vaš odmor učiniti potpuno opuštenim. Tople boje, velika ogledala i fototapete doprineće da se osećate prijatno I da uživate u Vašem odmoru.

Naši Spa apartmani poseduju kupatilo sa tuš kabinom, veliki đakuzi i king-size francuski ležaj. Uz sve to svi naši apartmani poseduju TV, besplatan WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala, zatim svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljina, rasveta, fototapete koje apartmanu daju toplinu, kao i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.

 

Naši Klasik apartmani poseduju kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i king-size francuski ležaj. Osim toga svi naši apartmani poseduju TV, besplatan WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala, zatim svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljina, rasveta, fototapete koje apartmanu daju toplinu, kao i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.

 

U slučaju dužeg zadržavanja obezbeđeno je čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira.

Dobra povezanost sa aerodromom i blizina autoputa čini Spa Apartmane Beograd pogodnim za smeštaj turista u tranzitu. Putnicima koji se opredele za boravak u našim apartmanima, nudimo besplatan prevoz od aerodroma do smeštaja.

Ukoliko ste turista ili planirate putovanje, a gostovali ste u našim apartmanima, nudimo vam specijalan popust na usluge pakovanja prtljaga na aerodromu Nikola Tesla. Firma Markozi pruža brzo, efikasno i sigurno pakovanje vašeg prtljaga specijalnom folijom.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
banjko
Samo napred!