Barbi voli glamur

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Barbi je jedna od najpoznatijih modnih lutkica na svijetu. Zanimljivo je kako je nastala prvo kao modna lutkica, a tek je nakon toga stvoren animirani lik Barbi u crtanim filmovima, a onda konačno i deseci i tisuće online igrica s Barbinim likom. Barbi igrice obično nude šminkanje i oblačenje Barbi lutke te dekoriranje njezine sobe ili kuće. Također, mogu se slagati i puzle s likom Barbi, ali postoje i igre u kojima Barbi morate pomoći da vozi automobil, bicikl ili kakvo drugo vozilo. Osim ovoga, Barbi jako voli i kuhati pa joj tako u igrama možete pomoći da u tome uspije. U jednoj igri Barbi sprema salatu i hot dog za svog dečka Kena, a na vama je da joj pomognete da to napravi što prije i što ukusnije. Njam, njam!

Mahjong igre veoma su popularne u Aziji, prije svega u Kini, gdje je igra i nastala, a potom i u Koreji i Japanu. Mahjong igre prvo su se zvale pinyin, a na kineskom ova riječ znači 'vrabac'. Zanimljivo je kako ovom riječju još uvijek nazivaju mahjong igre u južnim dijelovima Kine, ali i u Japanu. Mnogi povjesničari tvrde kako je igru prije više od 2,500 godina stvorio i osmislio slavni filozof Konfucije, mada postoje i oni koji se ne slažu s ovom teorijom i tvrde da su igru stvorile neke druge povijesne ličnosti. Kako bilo, mahjong igre imaju sve više poklonika i na zapadnim tržištima te u internetskom izdanju. Iako se obično koriste kineski simboli i likovi, na interentu postoje i inačice s likovima koji  su poznatiji zapadnom čovjeku. Tako u igri Spajanje ljubimaca morate spajati iste sličice životinja i pri tome imate ograničeno vrijeme. Čini se lako? Vjerujte, nije!

Igrice šišanja su prave igre za razbibrigu. Tako u igri Savršena frizura morate pomoći frizerki Cindy koja šiša holivudske teen zvijezde. Na vama je da dovodite zvijezde iz čekaonice u salon te Cindy dodajete prave stvari kojima će tretirati kosu svojih mušterija.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar