Kako ćeš barbie obući za školu?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Iako su školska zvona utihnula i neće se javljati do sljedeće jeseni, među Barbie igrama najpopularnija je igra Barbie u školi. Naime, u ovoj je igri Barbie u donjem rublju te je treba obući za školu. Što mislite je li karirana suknja iznad koljena prekratka za odlazak u školu?  Možda ćete ipak radije izabrati haljinu, ali nije ni ona nešto posebno dugačka. Možda je onda bolje Barbiene noge prekriti kul najlonkama ili ćete joj ipak radije navući traperice ili kakve druge dugačke hlače. Uz ovo, Barbie treba i dobru frizuru za odlazak u školu, ali i obuću te modne dodatke. Ne zaboravite da Barbie obožava lijepu odjeći i lijepe modne kombinacije, stoga pripazite da izgleda šik, dotjerano i prije svega moderno, a ne poput kakve papige iz džungle.

Igrice za cure
nude svakojake vrste zabave. Već i ptice na grani znaju da su Angelina Jolie i Brad Pitt jedan od najpoznatijih i svakako najpopularnijih parova današnjice, stoga ne čudi i da su dospjeli u igre za za cure. Angelina Brad Kiss igra je u kojoj imate tri nivoa, a u svakom se Brad i Angelina moraju poljubiti. U prvom nivo morate spojiti njihove usnice, ali tako da njihova djeca Zoharra i Maddox ne primijete poljubac jer ako ga primijete – game over! U drugom nivou uz Maddox i Zoharru tu je još dvoje njihove djece, Shiloh i Pax te je zadatak s poljupcem još teži jer tu su još dva nova para očiju koji mogu vidjeti poljubac i završiti igru prije vremena. Već pogađate, na trećem nivu stižu i Vivienne te Ceon te je zadatak poljubiti se da nitko ne gleda još kompliciraniji!

I Bratz djevojke vole se ljubiti, a u Bratz igri Bratz vjenčanje Yasmin će se udati za Dylana i, naravno, moraju se poljubiti tik nakon vjenčanja. Međutim, igra je koncipirana tako da nitko ne smije vidjeti taj poljubac, ni gosti ni morska bića koja vire ispod površine mora. Sretno!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar