U avanturu s dorom i barbi

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Jeste li spremni da se zabavite kao nikad do sad? Ma sigurno ste spremni, jer tko ne voli dobru zabavu 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Ovaj put zabava vam je zagarantirana uz online igrice s kojima ćete odletjeti u jedan potpuno drugačiji i čarobni novi svijet. Sve igrice potpuno su besplatne i sve što trebate napraviti je otići na našu stranicu i izabrati igricu koja vam se najviše sviđa. Ili više igrica, kako god hoćete. Mi vam sigurno nećemo zabraniti da ih odigrate i dvadeset ako želite, ali možda bi vaši roditelji imali nešto protiv toga. U tom slučaju, najbolje je da najprije napišete zadaću i naučite prirodu ili povijest, a onda krenete sa zabavom!

Pa, otkud početi? Djevojčice, za vas imamo nešto savršeno što će vas oduševiti. Tu su Dora igrice. Sigurno već znate tko je Dora – mala istraživačica koja redovito upada u razne zabavne pustolovine sa svojim prijateljima. Doru i njene zabavne avanture vole gledati i curice i dečki, tako da i dječaci mogu slobodno zaigrati ove igre. Nema veze što je Dora djevojčica u rozoj odjeći, njezine avanture jednako su zabavne i klincima i klincezama. Dorin svijet je zabavan, prepun različitih životinja poput slatkog majmunčića koji s Dorom istraživačicom sudjeluje u skoro svim pustolovinama.

Nadalje, tu su Barbi igre za sve one koji obožavaju igre oblačenja i šminkanja. Djevojčice, ako se obožavate igrati babrbikama, voljet ćete i svoju virtualnu barbiku i njezinu garderobu prepunu najdivnije odjeće, cipela i modnih dodataka od kojih će vam se zavrtjeti u glavi. Odigrajte sve igre, isprobajte sve kombinacije i dobro se zabavite. Garantiramo vam da vam nikad neće dosaditi jer je toliko puno kombinacija da je nemoguće da isprobate baš sve. Eto, nećemo vas više gnjaviti, već ćemo vas prepustiti dobrim igricama i ludoj zabavi!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar