Marina kotevski – novinarstvo i moda

Kategorija: Glavna
Tagovi: Srbija, Tv, Avala, Marina, Kotevski

Marina Kotevski je mlada i šarmantna voditeljka “TV AVALA”. Popričali smo sa njom o njenom poslu voditeljke i urednice, ali i njenom izletu u svet manekenstva….

 

Novinarstvo ili moda?

- Kao i sve žene, volim da pratim modne trendove. S obzirom na to da se emisija “Milica na kvadrat” bavi i modom, često odlazim na revije kojih je u Beogradu sve više. Naravno, biram one koje me interesuju i koje će publici biti interesantne. I sama volim da ponesem lepe komade, ali nisam luda za šopingom. Imam puno prijateljica koje su dizajnerke, pa ih ponekad pitam za savet. Par puta sam se i sama okušala u ulozi manekenke i modela. Bilo je veoma uzbudljivo, ali to je bio samo mali izlet . Moj izbor je novinarstvo.

Koji TV format tebi najviše odgovara?

- Mojim godinama i mom temperamentu trenutno najviše leži format emisije koju sada vodim i uređujem. “Milica na kvadrat” je prepoznatljiva emisija, koju prate ljudi svih uzrasta i interesovanja. Uživam u ovom poslu, koji me potpuno ispunjava. Iako imam razne ideje, za sada sam potpuno zadovoljna ovom formom.

Koliko su novinari u Srbiji profesionalci?

- Smatram da u našoj zemlji ima puno sjajnih novinara i voditelja, od kojih zaista ima šta da se nauči. Moram izdvojiti Biljanu Obradović, koja je sinonim za profesionalnost. Nažaost, ima i onih koji neukusom i neodmerenošću diskredituju naše zvanje, ali to je nešto što postoji u svakoj branši. Kolege sa kojima ja volim da sarađujem su veoma posvećene i predane poslu.

Karijera u inostranstvu?

- Da budem iskrena, nikada nisam ozbiljno razmišljala o odlasku u inostranstvo. Iako obožavam da putujem i svaki slobodan trenutak koristim da negde “šmugnem”, svoju karijeru gradim u Srbiji. Ipak, držim se one stare ‘nikad ne reci nikad’, jer ko zna…Kada sam upisivala fakultet, bila sam na korak od odlaska u Beč, ali odlučila sam da ostanem u zemlji. I nisam se pokajala.

Tvoji budući planovi?

- Plan mi je da do kraja godine diplomiram, to mi je ovih dana prioritet. Što se posla tiče, sve ide svojim tokom. Karijera i uspeh se grade korak po korak. Smatram da svaki poslovni potez treba pažljivo razmotriti i analizirati, posebno u ovom trenutku. Samo uz puno truda i rada, planovi se ispunjavaju!

Ivan Trajković


Prijavite se da biste objavili novi komentar
deejayiwan
https://twitter.com/#!/deejayiwan