Pokloni za familiju i prijatelje

Kategorija: Glavna
Tagovi: Poklon, Pokloni Za Familiju I Prijatelje, Poklon Iz Inostranstva

https://www.brzpoklon.com

Kažu da je prva godina najteža, zato čestitke! Uspeo si! Sada, želiš da tvoja supruga zna koliko ti je ova godina značila. Ukoliko si u potrazi sa više tradicionalnim poklonom, možda ćeš želeti da odabereš nešto na papiru, ili možda sat. Za čega god da se odlučiš, nećeš pogrešiti.

 

Poklon od papira

Kada čujete papir, iz ove reči sigurno ne vrišti strast, ali možete dobiti stvarno poseban poklon, koji se može kvalifikovati kao tradicionalan. Umesto svežeg buketa koji će uvenuti kroz nedelju dana, poklonite šareni origami buket. Trajaće mnogo duže a ona će se setiti vaše prve godišnjce svakog dana.

image

 

Ništa osim vremena

Vreme je na vašoj strani. Dobili ste tonu vremena pa proslavite svoju godišnjicu uz sat kao poklon. Elegantni Movado sat na njenoj ruci biće stalni podsetnik ovog specijalnog datuma u vašem životu. Za malo suptilniji osećaj, možete ugravirati nešto u narukvicu. Ako vaša žena nije fan satova, zađite u lokalne antikvarnice. Potražite stoni sat, koji će držati na noćnom stočiću. Ovo će biti nešto što će videti odmah kad se probudi. Za malo modernije, poklonite jedan od novih pametnih satova. Iako tehnički ne predstavlja sat, ima i funkciju sata.

 

Izađi i uradi nešto!

Razmenite poklone na posebnom mestu. Otiđite na piknik, ponesite vino i nazdravite vašoj godišnjici. Odaberite neki lep restoran, sa prelepim pogledom. Čak možete da posetite mesto gde ste razmenili svoje zavete.

 

Bez obzira za šta da se odlučite, proslavite svoju ljubav, zdravlje i zajedničku budućnost. Tek je početak!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar