Капсула за будућност

Kategorija: Glavna
Tagovi: Опет Иста Прича

Оно што мушкарци траже у жени, јесте пукотина за скок у будућност. Јесте – има код жена једна пукотина, и истина је да је одатле сјајан поглед на звезде, бар за оне који понесу дурбин... међутим ствари уопште нису тако баналне.

 

Могу да утешим драге даме – мушкарци вас не гањају, не гледају и не цене само због секса. Јесте, они мисле да је управо то – знају да није интелигентно да вам то и признају, али генерално се слажу: ма шта ту има сине – мало се потрпаш и воздра!

 

А уствари смо у паници од пролазности. Некако ви жене, кад се закитите децом, то вам дођу као ленте и ордење – ево видите како сам продуктивна – као нар! А ми се, и за децу која су гарант наша, питамо дал' су баш наша и докле ће бити; и кад ће да нам окрену леђа, ил још горе – забију нож? Некако је материнство неприкосновеније (управо измислих реч?).

 

Тако да сањамо, будимо се и лежемо са једним нагоном – напумпати још исправних мамица, осигурати утврђења на кинеском зиду наше краткотрајности. Која је мамица исправна? мора, за почетак да има дуге ноге и складну фигуру, које указују на биолошку снагу, добру плодност, здравље, отпорност. Мора да има само нама знану лепоту – где ми из лика и тајних хијероглифа, исписаних по њеној кожи, из мириса који се издваја мимо свих парфема – препознајемо онај недостајући генетски кОд, један у хиљаду, који може да нам изнесе још 5 поколења. И мора да буде скот као и наша мама, да би без борбе преузела контролу над нама.

 

Мушкарац ужива у својој Голој Маји, диви се савршенству њених линија, проучава како се рамена преливају у груди, груди у стомак, овај у Венерин брег, а брег у препоне и бутине: свака линија – један кОд, једна порука. Дужина стопала, боја коже и боја вена испод ње, очне јабучице када се у сну испод капака крећу, нокти, ситне длачице преживеле после депилације – све су то слова једног уговора – Уговора о слању у будућност.

 

Па онда милује и љуби сваки њен превој, испитује њене путеве и странпутице, заљубљен у временску машину која му се управо нуди.

 

Те свакако не треба да љуте ни чежњиви погледи за млађим-слађим: секс је секс, љубав је љубав, али фертилне су само одређене жене.

 

Жена би морала да понесе наше гене, да се у њој створи наша најлепша могућа слика, да тог будућег Ја одговорно и пожртвовано спроведе до капије Зрелог доба и да га опреми да и он затим ради моје копије. Морала би да га изведе упркос мом нестанку, ратовима, сеобама и катастрофама – а то се све види из невидљивих хијероглифа у њеном осмеху. Види се, под један – њена спремност...

 

 

Али будимо искрени – врло је слично задовољство којим мушкарац упознаје ауто којега се управо дочепао. Скоро са идентичном љубављу, осим што му је блам да га љуби, лиже и милује (не гарантујем да то никад нисам пожелео) – гледа његове повијене линије, проверава породично стабло, мирише квалитет и радује се коњским снагама, сателитском праћењу и туцету других чудеса, која треба да га увере – да ће га његова челична драгана однети кроз олује и каљуге – с ону страну ноћи. Чак и када њега више не буде.

 

Зато драге моје – престаните да се љутите на мушкарце зато што у вама траже само краткотрајна и површна уживања. Разумите да они уживају у вашој способности и спремности да их спасете од пролазности и заборава. Само ви ))

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
dulebg
SERBIA
posmatrach