Dašak starih vremena u vašem domu

Kategorija: Uradi sam
Tagovi: Shabby Chic, Stile, Interior, Design, Decoration, Old, Vintage, Stil, Interijer, Uredjenje, Staro, Antikviteti, Dizajn

Shabby chic je stil u uređenju interijera koji je u zadnje vreme sve popularniji. A reč je o uređenju inspirisanom nameštajem koji izgleda ili zaista jeste star.

 

Bilo da se radi o starim rukotvorinama, pohabanom nameštaju ili vintage tekstilima, ne morate daleko da tražite, probajte na lokalnim buvljacima ili antikvarnicama, za male pare možete pronaće divne komade koji će vašem domu dati posebnu notu. Danas se doduše može i kupiti novi „stari“ nameštaj koji je naravno u skladu sa trendom uglavnom preskup.

 

Shabby chic je prepoznatlljiv po beloj boji, ženstvenosti i romantici. Sve treba da izgleda lagano i prozračno, bez velikih kontrasta i upadljivih boja.

 

Tek pokoji komad nameštaja možete ostaviti u crnoj ili boji drveta, ali fokusirajte se na svetle nijanse.

 

Ono što ovaj stil čini posebnim jesu detalji, razne posude, čajnici, limenke, cvetni dezeni, čipka, lepršave zavese, otvorene police sa vašom kolekcijom porculana, mekani jastuci, na stolicama na kojima je boja oguljena...

 

Sve ove sitnice mogu vaš dom napraviti shabby chic.

 

Teslio.com

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar