Za šta ne bi trebalo da žalite novac

Kategorija: Uradi sam
Tagovi: Novac, Usisivac, Peskiri, Noževi, Posudje, Štednja
1 komentar

Činjenica je da smo sposobni potrošiti velike svote novca za stvari koje nam i neće biti baš od neke koristi.

 

 

Evo spiska stvari za koje ne bi trebalao da štedite pare.

Na tržištu su se pojavili ne baš tako jeftini usisivači za čišćenje dlaka vaših kućnih ljubimaca. Zvuči besmisleno?

 

 

Oni koji imaju dlakave ljubimce znaju koliki problem mogu predstavljati njihove dlake po celom stanu. Ovi usisivači su se pokazali kao veoma korisni i definitivno su dobra investicija.

 

 

O kvalitetnim kuhinjskim noževima smo mnogo puta pisali. To je definitivno prva stvar u koju treba da uložite u vašoj kuhinji. Kvalitetni noževi neće zarđati, duže će biti oštri i olakšaće vam pripremu jela.

 

Eko frendli kućanski aparati su porilično skuplji, ali sa recimo eko frendli veš mašinom ćete uštedeti oko 5000 litara vode na godišnjem nivou, a uštedećete i električnu energiju, što je dugoročno veoma isplativo.

 

Za skupe peškire od finog turskog pamuka morećete izdvojiti pozamašnu svotu novca, ali će vam trajati puno duže nego oni jeftiniji, što vam na kraju dođe na isto, a kad uzmete u obzir da su skupi peškiri mekši, lepše izgledaju mesta dvoumljenju nema.

 

 

Za kraj posuđe od čelika je definitvo ono što biste trebali imati u svojoj kuhinji, ovo je suđe za ceo život, možda čak i da naslede vaša deca. A Le Creuset suđe o kojem smo mi pisali je svakako u samom svetskom vrhu po kvalitetu.

 

Teslio.com

 

  • mila1955
    Pre 20god.pisalo je svuda da je najbolje "BESAMA"sudje ,koje je u ono vreme bilo jako skupo,ali sobzirom na dozivotnu garanciju kupila sam,2 cela seta.Za sebe i cerku.A danas ga neupotrebljavamo.
    Istina je da je hrana bolja ,ukusnija i brze se spremi u kvalitetnije sudje.
    Ja upotrebljavam"CROFTON"koji nije toliko skup ali je odlican.

Prijavite se da biste objavili novi komentar