Najpopularnije igrice za ps4 konzolu

Kategorija: PS4
Tagovi: Ps4, Iznajmljivanje Ps4, Iznajmljivanje Sony 4, Igrice Za Ps4, Nba 2K20, Play Station 4

Konzola za video igrice PlayStation u svojoj osmoj generaciji, pod nazivom PlayStation 4, već godinama privlači ogromnu pažnju gejmera i ljubitelja video igara. Skoro sedam godina, PS4 nudi sjajnu socijalnu interakciju prilikom igranja, bilo da je u pitanju sportska igrica ili akcija. Baš iz tog razloga, Sony 4 iznajmljivanje predstavlja najbolji način da sa društvom uživate u sjajnim igricama, ukoliko kod kuće nemate sopstvenu konzolu.

S obzirom na to da je japanska konzola dugi niz godina jedna od najprodavanijih platformi za gejming, ne treba da čudi što se svake godine objavljuju nove i unapređuju starije igrice koje nude sjajnu zabavu, veliki broj višeplatformnih i fantastičnih naslova. 

Sve to čini da se brzo zaljubite u Playstation “četvorku” i zaronite u virtuelnu stvarnost fudbalskih stadiona, sveta Marvelovih junaka ili okrutnu scenografiju neke pucačke igrice. Za sve ljubitelje čuvene konzole iz Zemlje izlazećeg sunca, u nastavku teksta predstavljamo najpopularnije igrice za PS4 konzolu.

#1 Star Wars Jedi: Fallen Order – gejmerski omaž kultnoj franšizi i popularnom serijalu

U susret decembarskoj premijeri novog nastavka čuvenog serijala Ratovi zvezda, predstavljamo igricu koja je nastala po uzoru na čuvenu franšizu – Star Wars Jedi: Fallen Order. Akciona avantura koju je razvio američki Respawn Entertainment, doživela je ogromnu popularnost među fanovima čuvenog filmskog klasika zbog odličnog scenarija, razvoja likova i doživljaja koji budi kod igrača, pa otuda i ne treba da čudi što se nalazi na listi najpopularnijih igrica na konzoli PS4.

#2 Call of Duty: Modern Warfare – omiljena akciona pucačina iz prvog lica

Čuvena pucačina iz prvog lica Call of Duty sa tematikom Drugog svetskog rata, Hladnog rata i fiktivnih sukoba iz budućnosti, osvojila je srca gejmera širom sveta i postala jedna od najpopularnijih video igrica na planeti. Šesnaesta inkarnacija pod nazivom Modern Warfare radnju igricu smešta u modernu, savremenu okolinu, sa potuno novim story-telling motivom i Berijem Sloanom koji portretiše kultni lik glavnog protagoniste - Kapetana Prajsa.

Sjajna grafika i animacija na visokom nivou, uz široki spektar oružja koje može da se prilagodi željama igrača nudi fantastično iskustvo za sve one koji Call of Duty igraju na “četvorci”. Ogromna popularnost video igre koju je napravila američka kompanija Activision svake godine prodaje se u milionskom broju primeraka, a brojni nastavci idu u prilog činjenici da je godinama Call of Duty jedan od laureata za laskavu titulu najpopularnije igrice na svetu.

#3 NBA 2k20 – na terenu sa najboljim svetskim košarkašima 

Dvadeset prvo izdanje čuvene igrice koju razvija kalifornijski Visual Concepts, a izdaje 2kSports donosi nam na naslovnoj stranici jednog od najboljih igrača današnjice – Entonija Dejvisa iz Los Anđeles Lejkersa. Po ugledu na njegove košarkaške veštine i uzbudljiv stil igre, NBA 2k20 donosi sjajnu grafiku, nove fičere i brojne zanimljive dodatke u karijernom modu, u kom možete da postanete nova globalna zvezda najpopularnije košarkaške lige.

Košarkaška simulacija koja godinama beleži ogromnu popularnost i sarađuje sa NBA ligom, donosi igračima unapređenu grafiku, sa sjajnim novim kontrolama, akcijama i brojnim, fenomenalno dizajniranim uličnim terenima na kojima možete da poboljšate svoje veštine. Video igra za celo društvo omogućava vam da se okušate jedni protiv drugih, pa tako možete da oprobate nove pick and roll opcije u igri 2 na 2 ili da se sa prijateljima takmičite u šutiranju trojki.

Nova 2k20 platforma omogućava gejmerima širom sveta da se okupe i kreiraju novu košarkašku kulturu. Još jedan dodataka predstavlja i “Izdanje za legende” koje na naslovnoj strani drži penzionisanog igrača Majami Hita i Čikago Bulsa – Dvejna Vejda, uz poseban omaž još jednoj legendi – Dirku Novickom. Ukoliko ste “old skul” tip igrača, izaberite Bulse iz sredine devedestih godina ili Lejkerse iz ere Medžika, i upustite se u sjajnu PS4 avanturu koju vam NBA 2k20 pruža.

#4 SpiderMan – čuveni Marvelov heroj kao omiljeni protagonist gejmera

Akciona avantura koju izdaje Sony Interactive Entertainment u prvi plan ističe jednog od omiljenih junaka iz Marvelovog univerzuma – Spajdermena. Igrica iz trećeg lica prikazuje Spajderemena koji se na različite načine kreće kroz Njujork i pokušava da spreči negativce, dok na različitim nivoima otključava nove zadatke i osvaja sjajne gedžete.

Igrica je na konzoli PS4 dobila brojne pohvale kritike – od sjajnog narativa, karakterizacije i scena borbe, pa sve do čuvenog kretanja pomoću paukove mreže, SpiderMan se visoko kotira i kao jedna od najboljih video igara za superheroje ikada napravljena. Inače, zanimljivo je da igrica o “čoveku pauku” jedna od najprodavanijih video igara u istoriji konzole PlayStation.

#5 PES 2020 – poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu

Pro Evolution Soccer je jedna od najpopularnijih video igara na svetu, a sigurno i kod nas. Fudbalska simulacija koja se, između ostalog, igra na PS4 konzoli spaja stvari koje ljubitelji fudbala obožavaju – sjajnu grafiku, odličan komentatorski tandem, pregršt dodataka i virtuelno iskustvo koje gejmeri obožavaju.

Igrica koju proizvodi japanska kompanija Konami već dugo godina osvaja srca ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, a uživanje u igranju mečeva sa timovima najpoznatijih svetskih fudbalskih liga je upotpunjeno uz iskustvo igranja 2 na 2. Na novom kaveru izdanja sa sufiksom 20 nalazi se Barselonin mađioničar Leo Mesi, što se savršeno uklapa u čaroliju koju PES nudi svim ljubiteljima PlayStation konzole i fudbala.

Iako epitet najbolje igrice na plejstejšnu u velikoj meri zavisi od žanra koji volite, popularne igrice prevazilaze takve odrednice i okupljaju gejmere zbog kvalitetne priče, grafike ili ugođaja koji nude. Baš zbog toga, lista koju smo vam predstavili sadrži one igrice koje okupe društvo i pružaju sjajnu zabavu.


Prijavite se da biste objavili novi komentar