Opremanje enterijera – značaj kuhinje u njemu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Kuhinja, Majstor, Medijapan, Beograd, Izrada Kuhinja

Kuhinje se uglavnom izrađuju od:

- Drveta

- Medijapana ili

- Univera.

Kvalitet kuhinje zavisi isklučivo od kvaliteta materijala a visoke nivoe proizvodnje i kvalitet napravljenih kuhinja određuju upravo materijali za koje su potrebne određene kontrole kvaliteta. Najkvalitetniji okovi su stranih proizvođača, najviše zastupljeni kod nas iz Nemačke i Austrije. Pored kvaliteta materijala najveća zasluga za kvalitet kuhinje ide majstorima koji su obavili posao profesionalno i kvalitetno.

Drvene kuhinje:

Kuhinje od drveta izdvajaju se po svojoj toplini i lepoti koju ovaj materijal pruža u odnosu na druge materijale. Za izradu drvenih kuhinja je od najveće važnosti profesionalan majstor sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa plemenitim materijalima čime se i cena znatno razlikuje u odnosu na druge materijale. Za kuhinju se uglavnom koristi hrast, bukva, orah, trešnja i sl.

Kuhinje od medijapana:

Iako se smatra novijim materijalom medijapan je zastupljen dosta godina unazad naročito u izradi kuhinja po meri. S obzirom na jednostavnost u obradi i velikoj otpornosti na vlagu i vodu spada u vodeće materijale upravo kada je reč o izradi kuhinja. Zarvšna obrada kod medijapana podrazumeva lakiranje koje mogu imati poluvisoki, visoki sjaj ili biti mat. Proces završne obrade utiče na kvalitet same kuhinje.

Kuhinje od univera:

Univer nudi najveći izbor kada su boje, nijanse i teksture u pitanju čime mogu da ispune zahteve i onima koji su najprobirljiviji. Mogućnost ubacivanja detalja od nekih drugih materijala ( stakla ili aluminijuma ) , dobija se moderan i jedinstven izgled.

Mogućnosti koje nudi kuhinja po meri:

Raznovrsni materijali kao i njihove boje i teksture pružaju Vam bezbroj mogućnosti i načina kako da se Vaša kuhinja najbolje uklopi u enterijer. Kada je u pitanju kuhinja po meri jedna od prednosti što svaki element može da se izradi po onoj meri koja Vama odgovara, ne moraju elementi uvek biti standardnih dimenzija. O svakom detalju i uklapanju kako bi Vam kuhinja izgledala funkcionalno i jedinstveno odlučujete Vi sami. Za bilo koji predlog ili sugestiju ukoliko niste sigurni možete se obratiti stručnim licima.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar