Pravo je vreme da poručite plakar po meri vašeg prostora

Kategorija: Glavna
Tagovi: Plakar, Ugradni, Americki

U svakom maksimalno iskorišćenom životnom prostoru nalazi se barem po jedan plakar po meri. Gotove plakare iz raznih salona nameštaja jako teško u potpunosti možete uklopiti u svojoj sobi ili hodniku a pitanje je i da li dimenzije uopšte dozvoljavaju sve to. Zatim na red dolazi unutrašnjost plakara koju treba maksimalno podrediti svojim potrebama a sa gotovim plakarom i već unapred raspoređenim policama i fiokama je to jako teško.

Plakar po meri maksimalno koristi odgovarajući prostor koji je za to namenjen a u procesu dizajniranja i raspoređivanja unutrašnjosti plakara učestvujete isključivo Vi sami. Cena može zavisiti od materijala i mnogih propratnih elemenata poput kliznih sistema, raznih ručica, mehanizama itd.

Šta predstavlja ugradni plakar:

Ugradni plakar je ustvari prostor u okviru jednog zida sa svim njegovim elementima. Uz savremeni dizajn i razna tehnička rešenja cela prostorija može biti u policama i plakaru koji svojim izgledom može da stvara razne vizuelne efekte.

Kako razlikujemo američke plakare:

Oni se izrađuju po sistemu od zida do zida i od poda do plafona. Mogućnost postavljanja u već postojeće udubljenje na zidu ili pod stepeništem, u kosinama potkrovlja i ostalim mestima svrstava ih u najbolja i najfunkcionalnija rešenja maksimalnog iskorišćavanja svakog santimetra prostora. Uz klasičan dizajn i najnovije materijale mogu da zamene i standardne univer zidove.

Šta su klizni plakari:

Klizne plakare krase razne boje i teksture i mogu da zadovolje prohteve i onih najzahtevnijih. Izrađuju se uglavnom od raznih kombinacija materijala poput aluminijuma i stakla gde se stvara potpuno prepoznatljiv i moderan izgled ovog komada nameštaja. Mogu se čak ubacivati i veštačka koža ili rattan što daje posebnu notu.

Izrada i montaža plakara po meri. Povoljno ili ne?

Ova vrsta nameštaja se svakako isplati jer se najlakše i najbolje iskorišćava svaki prostor. Kvalitetan materijal i dobar majstor garancija su kvalitetnog proizvoda a razni zakrivljeni oblici, kombinacije materijala, dimenzije i ostali detalji stvar su Vašeg ličnog ukusa i želja.

Izrada garderobera:

Garderoberi zauzimaju prostor celog jednog okvira zida. Savremeni dizajn uz tehničku podršku pružaju bezbroj mogućnosti kako da celu prostoriju ukoliko je to potrebno opremite garderoberima.

Uz najnovije svetske trendove možete odabrati niz boja kao i koristiti razne vrste materijala. Prilikom uređivanja svog plakara ili garderobera trudite se da na najbolji mogući način iskoristite prostor i napravite raspored koji Vam odgovara kako biste sve lepo složili i rasporedili. Bezbroj varijanti između fioka, polica, sistema stubova i cevi nude Vam se kao rešenje.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar