Motori i auti za razbijače, zuma igrice ua smirivanje živaca

Kategorija: Glavna
Tagovi: Motori, Zuma

Jeste li znali da svjetski visinski rekord za motore iznosi 6,245 metara, a oborila ga je jedna motoristička ekipa iz Indije 2008. godine. Ipak, čini se kako bi ovaj rekord uskoro mogao biti premašen jer se ekipa od trojice motorista, po jedan iz Velike Britainije, Austrije te Sjedinjenih Država spremaju motorima stići na Ande i tako ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao ekipa koja je na motorima došla do najveće visine na svijetu.

Vjerojatno ćemo saznati je li ova ekipa uspjela oboriti svjetski rekord i je li sretno stigla do svoga odredišta na dalekim Andama, no mi ćemo se sada prebaciti na računalne igrice. Igrice motori imaju mnogo svojih poklonika i čini se kako će mnogi zaigrati neku od mnogobrojnih igara kako bi se prisjetili kako je to kada jurite na dvonožnom ljubimcu, a vjetar vam  mrsi kosu. Trebate li igricu koja će vas nasmijati i razonoditi, isprobajte Mental Mouse. Ludi miš juri na motoru preko stola i mora preskočiti krumpiriće, kukuruz i druge prepreke. Ako ih ne preskoči, uhvati se u – miškolovku. Haha, da pukneš od smijeha! Igre auti nude zabavu za sve uzraste, a jedna od igara koja će zaintrigirati mnoge zasigurno je Demolition Derby. U ovoj igri auta morate izabrati svoj automobil, a potom njime razbijati sve druge aute u areni. Prava stvar za izbacivanje loših raspoloženja i mračne depresije. Samo zamislite kako u drugom autu sjedi šef koji vam je upravo dao otkaz ili vam je snizio plaću!

Kada ste se dobro iskalili na šefu, pardon, autu u igre auti, probajte se malo smiriti uz zuma igre. Isprobajte Fairy Town, iliti grad vila. Unutra vas čekaju romantični dvorci i stabla, ali i jedan top. U topu su kugle različitih boja koje onda morate pucati prema zadanom uzorku. Kada složite tri ili više kugla iste boje u nizu – bingo, osvajate bodove! Lagana zabava za sve one koje umiruje štrikanje ili čitanje ljubavnih romana.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar