I bake se tuku, zar ne?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Starinjska borba je igra iz skupine ratnih igrica u kojoj se bore, vjerovali ili ne, dvije bake. Na početku morate izabrati svoju baku, jedna je baka Hao, a druga baka  Ting – ting. Baka Hao je nakupila nešto kila otkad se borila u jednom borilačkom timu, ali se još uvijek dobro tuče, a baka Ting – ting je majstorica kung fua kada ne drijema ili ne traži svoje naočale. Sukobite ove dvije bake i pomažite im da lupaju šakama, nogama  te da izazivaju jedna drugu. Borba se održava u zanimljivom okružju, zgradi s neobičnim prozorom ispred kojeg prolaze ljudi na biciklima, tipična kineska scenografija. Ratne igrice doista nas ponekad mogu dobro zabaviti, ali i nasmijati, baš poput ove.

Operacija Fox je igrica pucanja u kojoj trebate pogoditi sve vojnike koje vidite. Što ih više upucate, dobit ćete više bodova i prijeći na sljedeći nivo. Naime, neprijatelj je zauzeo vašu bazu i sada je vi želite vratiti natrag. Ulazite bez ikakve najave pa se ne očekuje neki velik otpor neprijatelja jer glavni je faktor iznenađenje. Krenite u uništavanje neprijatelja i sretno. A u igrici pucanja Nevidljivi također morate pucati na protivničke vojnike, no postoji i jedan problem – meci su vam ograničeni, stoga morate paziti koliko ćete ih potrošiti i razmisliti u koga ćete točno pucati. Ako pogodite u točnu metu dobijate 100 bodova, a ako pogodite sekundarni cilj, dobijate 50 bodova te će vam bodovi biti sačuvani i ako iznenada morate napustiti igricu.

Igre auta danas vam predstavljaju zanimljivu novu igru Cyclo Maniacs. U ovoj igri imate mnogo nivoa, a na početku trebate izabrati svoj lik, a izbor je doista velik. Primjerice, jedan od likova je Robotjam, on je biciklist iz budućnosti ili Trikeceratops, koji je naučio voziti u jurskoj eri i ima 45 milijuna godina vozačkog iskustva. Nakon toga kreće zanimljiva utrka po svemirskoj pješčanoj dini.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar