Zabava na netu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Lutate širokim prostranstvima interneta i nemate ideju što bi mogli sada raditi? Ako ste bez ikakvog razmišljanja odgovorili „DA, DA, DA!“, mi imamo odlično rješenje za vas. Internetska stranica „Igrice za djevojčice“ nudi vam brojne igre za male princeze, ali i za one nešto malo starije koje se još uvijek vole igrati. Ovdje vas očekuje mnoštvo zabavnih igara, i to potpuno besplatnih. Igrice su podijeljene na različite rubrike i svaka djevojčica sigurno će pronaći nešto za sebe. Ako vam je izbor prevelik i ne znate otkud bi počeli igrati, na naslovnoj stranici pogledajte koje su popularne igre, pa onda zaigrajte neku od njih. Jedna od najpopularnijih je „Večera za 5“ gdje morate skuhati ukusna jela za svog gosta, a u igri „Ljubav na plaži“ pomozite zgodnom surferu i crvenokosoj dami da njihova ljubav procvate!

Ako obožavate praviti frizure, za vas je savršena rubrika „Igre šišanja“. Radite lude i funky frizure, ekstremne preobražaje, a imat ćete priliku čak i frizirati Bratzice! To zvuči uzbudljivo, zar ne? Čak i ako ne volite Bratzice, čeka vas gomila ostalih djevojaka kojima treba pomoć kako bi njihova kosa izgledala savršeno. Postanite pravi modni stilist i oduševite sve svoje klijente!

 Ako se smatrate romantičnom dušicom onda su za vas kao stvorene igre ljubljenja. Na našoj vas stranici čekaju brojne romantične priče kao što su gusarska veza, uredska ljubav, ljubav u 1940. godini, ljubav u vrtiću i mnoge druge. U igri „Poljubi princezu Vivian“ princeza se zaljubila u seljaka i vi im morate pomoći da nitko ne otkrije za njihovu ljubav, inače bi mogli nastradati i ne bi se smjeli više viđati. To sigurno ne želite! Nestrpljivi ste i jedva čekate zaigrati sve ove odlične igrice? Razumijemo vas pa vam više nećemo smetati. Izaberite najdražu igricu i krenite s dobrom zabavom! Igrajmo se zajedno!


Prijavite se da biste objavili novi komentar