Srbin iz bih prodaje svoj izborni glas onlajn

Kategorija: Aktuelno
Tagovi: Избори, Bih, Republika Srpska, Politika, Cvijanović
1 komentar

Denis Cvijanović iz Republike Srpske na popularnom Internet oglasniku Pik.ba objavio je nesvakidašnji oglas u kojem prodaje svoj izborni glas na predstojećim lokalnim izborima. Ironični tekst, u kojem Cvijanović nije propustio priliku da se naruga aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i regiji, za svega nekoliko sati privikao je ogromnu pažnju posjetioca tog oglasnog portala. Cvijanović za svoj glas kaže "da je potpuno legalan i da za njega posjeduje kompletnu i potpunu dokumentaciju".


Kao jedinu manu svoga glasa Cvijanović je istakao činjenicu da više neće da glasa besplatno što nije bilo slučaj do sada, kada su njegov glas iskorišćavale stranke za koje je glasao tako da su pored novca za svoje plate uzimali i njegovo dostojanstvo u smislu minimalnih potreba za život.

Cvijanović ističe da glas može da se dobije i besplatno ukoliko posjedujete Aladinovu čarobnu lampu sa kojom biste mogli da promijenite trenutno stanje u zemlji ili ako na čelo države dođe lično čarobnjak Merlin. Postoji i teži način da se glas dobije besplatno, a to je da političke stranke prestanu lagati, krasti, otimati, prodavati, zapošljavati podobne, dizati sebi plate, huškati, podvaljivati, kupovati diplome i da ostvarite "minimum" za dostojanstven život jednog običnog "glasa".

Dragi naši političari Cvijanovićev glas možete obezbijediti za tričavih 5,000 KM, a on bi čak pristao i na zamjenu za auto, stan ili posao u državnom sektoru. Oglas možete pročitati na ovom linku.

 

  • jagodica
    rlo originalan nacin..da izjavi protest..

Prijavite se da biste objavili novi komentar
maestro
CANADA
Hmm...