Čuvajte se crvenih blokova!

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Gladni blokovi je igrica online u kojoj imate dvije vrsta blokova – zelene i crvene, a vi predstavljate žuti blok. I dok zelenih i žutih ima mnogo, vaš žuti blok je sam i trebate ga pokretima miša pomicati po ploči i to tako da izbjegavate velike crvene blokove, a sudarate se sa zelenim blokovima. Naime, vaš žuti blok jede zelene blokove i postaje sve veći kako kojeg pojede, ali zato bilo kakav dodir s crvenim blokom znači kraj igre. Doista zabavna i dinamična igra koja je sasvim jednostavna i vjerojatno će pronaći mnogo zaljubljenika.

Motokros Outlaw je motori igra u kojoj morate voziti svoj motor i skupljati vrećice s novcem kako biste završili određeni nivo. Također, poželjno je da izvodite razne akrobacije na svom motoru kako biste dobili nitro pogon, a zvijezdom je označeni najvažniji zadatak nivoa kojeg morate napraviti kako biste otišli na drugi nivo. Igra ima devet nivoa, a samo u prvom morate zaraditi 30,000 bodova te ga završiti u minutu i pol. Sljedeći će biti puno teži, vjerujte. Puno je posla u ovoj motori igre, stoga jedan, dva, tri – krenite.

Winx Kiko 2 je priča o Kiki, ljubimcu Winxice Bloom koji želi doći do mrkve. Međutim, put je težak pa mora prelaziti s platforme na platorfmu. Za svaku prikupljenu mrkvu dobijate bodove, ali ako napravite da Kiko skoči na biljke mesožderke, gubite jedan život i trebate ponovo prijeći preko ovog čudovišta, ali da ne ozlijedi Kiku. Kiko je sladak zečić s velikom očima i ušima i sigurno ne želite da ga neko tamo čudovište ozlijedi. On je ljubimac Winxice Bloom i ona se uvijek o njemu dobro brinula, a to sada očekuje i od vas. Dakle, nahranite Kiku i čuvajte ga od biljki mesožderki koje svojim velikim ustima samo čekaju da im Kiko uleti u ralje.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar