Nogomet i zabava

Категорија: Главна
Тагови: Нема тагова

Nogometne igrice koje su dostupne na internetu i predstavljaju ekstenziju industrije formirane oko najvažnije sporedne stvari na svijetu – nogometa, zatim uticaj televizije i crtanih filmova koji predstavljaju sada već u cijelom svijetu poznate likove poput Ben 10-a i Spidermana, dovele su do prave revolucije u igricama dostupnim na internetu koje su osvojile populaciju uzrasta od 3 do 103 godine, bez pretjerivanja. Ukoliko ne vjerujete ovim tvrdnjama, ili ste pak sada postali zainteresovani za ove igre, prvo pročitajte nešto o najzanimljivijim od njih u nastavku našeg članka, a zatim se bacite na igranje!

Igrica u kojoj Spiderman spašava Mary Jane možda zvuči tipično, poput nekih crtanih filmova za djevojčice ili bajki, no uistinu je vrlo uzbudljiva i zanimljiva, s jedne strane, te romantična s druge. Sve što trebate je paziti kako skačete i brzo ćete doći do kraja nivoa. Koriste se strelice i tipka za razmak, ali ne zaboravite da je uz sve to potrebna dobra volja da spasite Mary Jane!

Ben 10 je još jedan popularni junak koji se pojavljuje u crtićima, kao logo na majicama, sveskama, školskom priboru, naljepnicama, torbama, i čemu sve ne, a sada je oživio i kroz igrice koje su lako dostupne svima koji uz malo truda žele da se dobro zabave. Ben 10 Fliper je igra u kojoj moraš pobijediti Ghostfreaka. Gađaj metu i kad se Ghostfreak pojavi pogodi ga nekoliko puta da bi ga savladao.

Ukoliko ste pasionirani nogometaš ili jednostavno volite ovakve igrice, Majstor lopte zabavna je igra u kojoj pokušavate što dulje zadržati loptu na glavi, a u igrici Korneri u odlučujućim minutama vi imate korner, dodajete loptu suigračima i zabijate gol, naravno, ukoliko ste dovoljno vješti za ovu nogometnu igricu. Osim nabrojanih igrica, tu je i mnoštvo drugih koje će vas sigurno oduševiti i “zaraziti“ svojom originalnošću, efektima i težinom nivoa.

Нема објављених коментара.


Пријавите се да бисте објавили нови коментар