Ne ide bez zabave

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Mario brothers 2 je fleš verzija popularne igre Super Mario Brothers. Podsjetite se ove avanture u osvježenom izdanju i uživajte! Super Mario Bros Flash igra je koja će vas također podsjetiti na nešto stariju verziju, ali sa novim nivoima, izazovima i neprijateljima. Pomozi Mariju u borbi sa Bowserom i zabavi se! „Boat Bonanza“ je Super Mario igra u kojoj Mario vozi brod. Tvoj zadatak je da pri tome hvataš novčiće i zelene gljive. Igra se sa navigacionim strelicama. Super Mario World 1 igra je u kojoj ti predstoji mnogo izazova. Skupljaj novčiće u Marijevom svijetu i pazi na zamke. Ova igra se također igra sa strelicama. Super Mario brothers nintendo igrica igra je sa opcijom da igraš kao Mario ili Luigi.


Ukoliko imate mališana, preporučujemo da odaberete neku od igara nazvanih igre za bebe, a ovog puta predstavljamo igru „Oochy u cirkusu“ . Kako samo ime kaže, Oochy ima predstavu u cirkusu. Zabavite se u igrici tako da obojite pomagača koji drži mališana Oochya.


Ako ste ipak nogometni fan više nego ljubitelj Super Maria, Slobodni udarci 3 napredna je verzija je fudbalske igre Slobodni udarci i sigurno će vas zabaviti. Vaš je zadatak da udarac usmjeravate mišom prije nego udarite, što je olakšanje u odnosu na neke prethodne verzije koje su bile zahtjevnije u ovom pogledu. Tu je i mnoštvo drugih nogometnih igara, od kojih izdvajamo onu nazvanu Slobodni udarci Afrika. To je naziv igrice čija je radnja smještena u Africi, za vrijeme Svjetskog prvenstva, a vaš zadatak je biti najbolji izvođač slobodnih udaraca. Slobodni udarci Liga igrica je koja je posebno draga svim fanovima i ljubiteljima Lige Prvaka, jer vi imate mogućnost izaberati jednu od ekipa. Neke verzije ove igrice nude i odabir lige, pa u igri ima preko 15 liga i 250 ekipa, što je odlično, morate priznati!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar