Super mario ima brata luigija

Категорија: Главна
Тагови: Нема тагова

Super Mario je brkati debeljko u plavom radnom odijelu s crvenom kapicom na glavi. Jedan je od najpoznatijih fikcijskih likova današnjice čiju popularnost nadmašuje samo Mickey Mouse. U početku se pojavljivao samo u video igricama, no s vremenom je postao toliko popularan da su snimljeni i crtići te stripovi s njegovim likom. Uz Super Marija u mnogim se igricama pojavljuje i Luigi, Marijev brat. Tako u igrici Luigi osveta trebate voditi Luigia da ide i skuplja novčiće te preskače prepreke. Ako se dovoljno ne odrazi i padne u provaliju, igrica je završena i sve morate ispočetka. Igre Super Mario nude zabavu za sve dobne skupine.

I Spužva Bob igrice su veoma zabavne, a u igrici Spašavaj glavu radi se o prijateljskim problemima i jadima. Naime, Valentinovo je i Spužva Bob nije dobio ništa od svojih prijatelja, ni čokoladu, ni cvijet ni običnu čestitku! Stoga je naš Spužva Bob veoma tužan i još više razljućen. Uzima čokolade i baca ih na Patrika te stišće i buši Lunine čokoladne balone. Osim toga, Patrik je poludio i ide prema njemu te će ga pregaziti ako vi ne pomaknete malog, jadnog Boba. Sretno vam bilo u ovoj uzbudljivoj igrici!

Spajdermen u gradu je igrica u kojoj morate pomoću Spajdermenu da prelazi pomoću mreža koje baca i tako skače preko provalija. U ovoj je igrici Spajdermen poput čovjeka od gume i uspravno će stajati ako mu pomognete da zakvači mrežu za viseće objekte i tako hoda ili skače. Zanimljiva Spajdermen igrica koja će mnoge oduševiti. A Spajdermen igra je igra u kojoj morate slagati Spajdermenovu fotografiju – dobijate dio po dio slike te ga trebate dobro promotriti i otkriti kamo ide. Ovo je super Spajdermen igrica u kojoj ćete našiljiti moć zapažanja i malo razgibati uspavane moždane vijuge.  Jeste li spremni?

Нема објављених коментара.


Пријавите се да бисте објавили нови коментар