Kupovina od globalnog značaja, hehehehe

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Odem juče malo do grada po neke lekove i usput zagledam izloge. U planu je odavno kupovina čizama što je u mom slučaju ko nemoguća misija. Dugo stopalo tanak članak pa ono što mi je taman i ne žulja deluje na nozi ko tuđe. I tako kad mi svakih par godina ta muka stigne na red bre psihičke pripreme su nužne za obijanje radnji i nalaženja bilo čega što iole može da prođe.

No posluži me neviđena sreća i nađem adekvatne po brzinskom postupku i još nisu skupe, ma milina. I tako sva se srećna vrnem kući pa da tu radosnu vest podelim s prijateljicom kojoj sam se žalila kakva mi muka sleduje.

Elem od nje istog dana primih šaljivu poruku koju logično razaslah na gomilu adresa (da se narod malo smeje) i nemam pojma kako i zašto (uzbuđenje valjda heheh) u nastavku iste javim joj radosnu vest.

Koji sat kasnije javlja mi se prijateljica iz amerike i komentariše da ima isti probolem s kupovinom, blejim u ekran al koji minut kasnije skontam - ja sam tu radosnu vest prosledila gomili ljudi ko i šaljivu poruku ali ne i prijateljici kojoj je namenjena.

Kasnije me živi blam izjeo, koji sam ja retard. ma celu kuglu zemaljsku je obišla vest o tome kako sam pazarila čizme ko da je to od globalnog značaja. Ajde što to obaveštenje stiže gomili mojih prijateljica ali i gomili drugara s neta koji će sad danima da me zazaju za taj previd.

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar