Oriflame poslovna prilika za dobru zaradu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Oriflame, Oriflame Konsultant, Uclanite Se U Oriflame, Zelim Da Se Uclanim U Oriflame, Oriflame Sweden, Oriflame Kozmetika, Sminka, Parfemi, Zarada

Šta znači biti Oriflame Konsultant?

Svako može postati Oriflame konsultant - Oriflame poslovna prilika je jedinstvena.

Zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, Oriflame se uklapa u sve životne stilove. Bez obzira da li želite da ostvarite dodatnu zaradu, uspešnu karijeru ili uživate u finansijskoj nezavisnosti, Oriflame je tu za vas. Ako ste stalno zaposleni ili radite samo povremeno, ako radite od kuće, ako ste student, penzioner, ili ste kod kuće i vodite računa o svojoj deci, možete da sami odredite kada i koliko ćete da radite, jer vi ste sami sebi šef! Vi kontrolišete iznos svoje zarade svakog meseca - vaš je izbor koliko ćete da zaradite. Sve zavisi od toga koliko ćete truda uložiti u posao. Dok uživate u našim ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima, upoznajete nove ljude i stičete nova prijateljstva, u isto vreme imate mogućnost da putujete, učestvujete na raznim događanjima i budete nagrađeni za vaše rezultate i dostignuća.

Takođe imate i priliku za lični i profesionalni razvoj kroz obuke i razna događanja - učešće na većini je potpuno besplatno! Stalno ćete učiti i slušati o trendovima u kozmetici i modi bez ikakvog finansijskog rizika.

Kao novi konsultant imaćete iskusnijeg konsultanta kao mentora, koji će vam pomoći. Vaš mentor će vam predstaviti Oriflame i pomoći da razumete sve što vam je neophodno na početku.

 

Ko može postati Oriflame konsultant?

 

Svako!

Bez obzira da li želite da uštedite na ličnoj i kupovini vaše porodice, ostvarite dodatni prihod ili izgradite karijeru i svoje lično poslovanje, treba da se priključite Oriflame-u. Vi odlučujete koliko daleko želite da stignete - mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku. Jednostavno je, samo kliknite na link.          http://rs.oriflame.com/recruits/online-registration-blog.jhtml?sponsor=541073&theme=registrationTheme4&bground=/content-storage-v3/live/images/sr_RS/15601033-267501164-bgwondercolor.jpg

štiklirate polje „Slažem se sa Pravila i uslovi Oriflame-a“, kliknete na zeleno polje „Registrujte se“ i gotovo.

U polje „Konsultanstki broj sponzora“ ćete uneti svoj konsultanstki broj ukoliko odrađujete članstvo za svog novog saradnika tj. konsultantski broj sponzora (člana vaše mreže) koji ima novog saradnika.

Ukoliko sami odrađujete članstvo i zainteresovani ste za saradnju direktno s nama u polje „Konsultantski broj sponzora“ unesite 541073

Ukoliko ste sve ispunili kako treba, kad kliknete na „Registrujte se“ otvoriće se nov prozor s podacima o vašem članstvu. Ukoliko postoji bilo kakva nepravilnost u popunjavanju formulara, sistem vam neće dozvoliti da odradite članstvo.

Najbitnije je da zapamtite/zapišete vaš Konsultantski broj kad završite registraciju.

Nakon toga na vaš mail (ukoliko ste ga uneli) i na mail vašeg sponzora, kao i direktora, stiže poruka o vašem učlanjenju s pripadajućim osnovnim podacima koje ste uneli. Na osnovu tih podataka sponzor će vas kontaktirati i započeti saradnju s vama.

Da bi vaše članstvo bilo aktivirano potrebno je da se u Oriflame dostavi fotokopija vaše lične karte i popunjen, ili odštampan, registracioni formular.

Pojedini direktori, koji su potpisali poseban ugovor s Oriflame-om, imaju pravo da odmah aktiviraju nova članstva i da naknadno dostave dokumentaciju. Informišite se kod vašeg sponzora.

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar