4 zanimljiva načina organizacije dočeka nove godine u beogradu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Po čemu se početak decembra prepoznaje? Po glavnom pitanju – gde ćete za doček?

Ukoliko vam se čini da je sada još uvek rano da se razmišlja o tome gde je dobro otiči za doček Nove godine, rećićemo vam samo da su brojne rezervacije u Beogradu već popunjene. Posebno se to vidi u smeštajnim kapacitetima, što znači da je vreme da počnete da planirate i organizujete nekoliko dana pred kraj godine. Mi imamo par predloga, pa ako vam se dopadne neki od njih dopušteno je da kopirate.

Boemsko uživanje za doček u Beogradu

Rećićemo samo doček Nove godine, Beograd 2024, sve ostalo je jasno. Beograd uvek ispuni očekivanja. Pored standardne ponude klubova i kafića, imate prilike da proslavite na tradicionalan i proveren način. Kada govorimo tradiciji onda ne možemo da zaobiđemo kafanske noći i miris starog Beograda koji se uvek širi Skadarlijom, posebno u večernjim i noćnim satima. Zato, ako ste ljubitelj kafane, kariranih stolnjaka i tamburice, ako je boem jedan od epiteta koji dobijate zajedno sa svojim ljudima, ne čekajte mnogo. Ovo je organizacija koja vas neće opterećivati, a znaćete da ste isplanirali jedno od lepših dešavanja u životu. Jer beogradska boemska četvrt je jednostavno takva.

Spektakl za klabere

Kada smo kod boema i kada smo boemima poklonili pažnju ne smemo da zaobiđemo ni one koji uživaju u modernijim verzijama provoda i noćnog života. Glavni grad poput svake godine priprema sepktakle na splavovima i u klubovima. Oni koji su bar jednom osetili čari beogradskih provoda znaju zašto je doček Nove godine poseban, reka i lep pogled na grad koji nikad ne spava. Glamurozne žurke sa poznatim ličnostima i estradom, onda znate da su mesta i te kako rezervisana, pa trk da obezbedite i za sebe koliko vam treba. 

Iznajmljivanje apartmana za društvo

Opcija koja odgovara većini, bilo da je u pitanju veliko društvo, jedan ili više parova. Okupljanje je uvek dobra opcija, bilo gde i bilo kada, jer se tako uvek najbolje uživa i stvaraju zaista najlepše uspomene. Međutim, kako novogodišnja noć jeste za malo promene i drugačijih provoda, to možete da postignete upravo iznajmljivanjem nekog većeg apartmana, kućice na vodi ili nekog drugog, interesantnog prostora u kojem će vam biti savršeno. Malo hrane, malo pića, puno smeha i zabave, savršen recept da sve postane lepše i bolje nego inače. Samo, požurite sa ovakvim načinom organizacije, jer je u periodu pred Novu godinu takav prostor vrlo teško pronaći slobodan. 

Doček Nove godine na Trgu

Gradovi širom sveta organizuju dočeke na svojim prelepim trgovima i to uvek u centru grada. Ipak je to epicentar dešavanja gde se zasluženo napravi najveći spektakl za ulazak u Novu godinui. Najveće zvezde imaju tu čast da prirede šou i zabave narod. Provodi su na ulicama prestonice iz godine u godinu sve bolji i lepši, sve im se više pažnje poklanja. Iz tog razloga, ovo je jednostavan način da osmislite doček Nove godine u Beogradu, odnosno nešto što vam ne zahteva posebnu organizaciju, jer ćete znati da mesta uvek i


Komentarisanje je isključeno.