Kako nositi zlatne patike ove jeseni

Kategorija: Glavna
Tagovi: Patike, Nike Patike, Adidas Patike

Patike u zlatnoj boji su primamljive i uvek privlače pažnju, pored toga što daju jednu posebnu notu vašoj odevnoj kombinaciji. Ovo su svakako patike koje ne možete da nosite svaki dan i koje neće da se uklope baš uz svaki stil, tako da u ovom slučaju treba da budete oprezni.

Zlatne patike češće isprobavaju devojke, dok se pripadnici muške populacije klone muških patika u zlatnoj boji. Međutim, uz dobar stil i dobru komponovanje ostalih elemenata i muške patike u zlatnoj boji mogu da deluju veoma trendi. Mi vam predlažemo nekoliko momenata kako da na najbolji mogući način ove jeseni iznesete patike u zlatnoj boji.


 

Crni sako i zlatne patike

Jedna vrlo opuštena, ali izuzetno efektna modna kombinacija jeste crni sako i zlatne patike. Ukoliko se opredelite i za crne pantalone, onda je sasvim u redu da izaberete patike koje su u potpunosti zlatne. Ukoliko ipak želite da ubacite još neku boju, onda možete da izaberete patike sa primesama zlatne boje.

Adidas patike imaju savršene modele kojima se tek nazire zlatna boja, ali koje mnogo doprinose vašem modnom stilu. Dobro je poznato da sve poznate modne i uticajne blogerke kombinuju sakoe i patike i da to rade odlično. Ne bi trebalo ni vama da predstavlja problem ova kombinacija, a zlatnim patikama ćete samo na još bolji način istaći vaš stil.

Bele pantalone i zlatne patike

Već dobro oprobana kombinacija jesu zlatne patike i bele pantalone. Uz ovakav stajlig dobro bi došla i neka bela majica sa printom šarenim. Uz bele pantalone savršeno dobro idu zlatne Nike patike, sa debljim đonom, ili najbolje - air max Nike patike.

Uske bele pantalone, iscepane na kolenima i air max Nike patike su osnova dobrog stila. Ovde morate da vodite računa o dobroj i adekvatnoj torbi, kao i jakni. Nikako ne treba preterivati sa elegancijom kada su ostali odevni predmeti u pitanju. Ova kombinacija je za neke opuštene prilike.

Suknje od tila i zlatne patike

Ovo je jedna kombinacija za sve one koji vole da eksperimentišu i da isprobavaju i traže svoj stil u raznim odevnim predmetima. Suknje od tila su bile popularne u toku leta, ali su veoma tražene i u toku jeseni.

Crna kožna jaka, suknja od tila i zlatne patike - nešto što svakako privlači pažnju. Ovde možete izabrati Adidas patike u zlatnoj boji, odnosno sa zlatnim elementima. Na taj korak se možete odlučiti ukoliko je vaša suknja previše upadljiva. Međutim, ukoliko previše ne iskače onda možete da izaberete Nike patike, koje su kompletno u zlatnoj boji.

Za muškarce - zlatne patike i farmerice, trenerke

I muškarci vole da eksperimentišu sa stilovima i modom, samo što ne vole mnogo da govore o tome. Zlatne muške patike su super izbor u mnogim situacijama. Verovatno bi se mnogi muškarci opredelili za zlatne patike u kombinaciji sa crnim trenerkama i to je sasvim opravdano.

Međutim, treba se odvažiti i probati zlatne muške patike i uz neki drugi odevni predmet. Na muškim nogama savršeno izgledaju svi ari max modeli i zato se oni najčešće odlučuju na ove modele Nike brenda. Nike patike u zlatnoj boji dostupne su u mnogim varijantama i zato treba da imate bar jedan model u ovoj nijansi.

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar