Rejlamni materijal koji će svi nositi

Kategorija: Glavna
Tagovi: Reklamni Kcketi

Jasno, ne volimo nekada baš reklamne materijale, ali ih i te kako koristimo. Hemijske obavezno koristimo, sveske i rokovnike obožavamo, da ne govorimo o upaljačima i privescima. Činjenica je da svi imamo bar jedan komad reklamnog materijala u torbi, džepu, kući. I to je onako usput. Međutim, postoji reklamni materijal, koji volimo da nosimo i za koji se vežemo. To je pre svega reklamni materijal našeg omiljenog brenda, međutim, obožavamo i reklamni teksti i to sledeće stavke: 


Reklamni peškiri

Ma ko se ne obraduje reklamnom peškiru za plažu? Ne postoji ta osoba. Posebno što ne kupujemo te peškire tako često. Mnogi će sada zapitati, a gde ima da se kupe peškiri za plažu, jer verovatno nose neke koji su stari i po nekoliko godina, koje im je neko kupio ili poklonio. Njima će ova vrsta reklamnog tekstila i te kako značiti. Moći će svoj stari peškir, koji koriste godinama i koji je verovatno već pohaban moći da zamene peškirom koji je nov, praktičan i lep. Zato je tu vaša šansa, koju možete da iskoristite već ovog leta. Naravno razmislite i o peškirima za svakodnevnu upotrebu, pored reklamnih peškira za plaže. 

Reklamni kačketi

Vrlo zanimljiva vrsta reklamnog tekstila su i reklamni kačketi. Njih obično više nose momci, međutim ukoliko napravite dobar kačket, zanimljiv vrlo lako ga mogu nositi i devojke. Zapravo je poenta da napravite nešto što je estetski prihvatljivo i nešto što je moderno. Da, možda to znači da treba da uložite malo više novca, međutim, to je ništa u poređenju sa onim što možete da dobijete. Biće vam veoma drago kada po gradu budete videli da se tokom svih tih sunčanih dana nose vaši reklmani kačketi kao najnoviji i najtraženiji brend. 

Reklamne majice sa originalnom porukom

Reklamne majice su nešto što se duže vreme forsira i to je ono za šta se većina firmi i odlučuje. Međutim, mnoge firme ne rade na samoj kreativnosti kada su reklamne majice u pitanju. Naime, ova vrsta reklamnog tekstila mora da izgleda primamljivo, mora da bude zanimljiva, sa nekom zanimljivom porukom ili još interesantnijim printom. Nešto što bi potencijalne kupce privuklo da je i inače kupe. Malo se raspitajte šta je to što je sada aktuelno, šta se dopada prvo mladima, a onda će se to sigurno dopasti i starijima. Gledajte i da pravite reklamne majice za mušakrce i za žene, tako ćete steći još veće simpatije, jer zna se da žene vole da nose uže stvari, iako i one šire majice mogu lepo a se stilizuju. 

Reklamne torbe

Još jedna vrsta reklamnog materijala, sa kojim možete jako dobro da prođete jesu i reklamne torbe. U zavisnosti od boje i printa mogu da budu veoma popularne. Možete da ih pravite kao klasične cegere, što je sada jako popularno, ali možete da ih pravite i malo drugačije, da više liče na torbe, koje mogu da se nose i svaki dan. Kao što je i logično što se više potrudite i što više uložite torbe će se više nositi i više ćete ih viđati. 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar