Kako do dobre forme u najkraćem roku

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Održavanje telesne težine veoma je značajno za fizički izgled kojim je osoba zadovoljna. Ipak, to nije dovoljno za savršenstvo, jer se telo mora pravilno oblikovati i redovno održavati. Za najveći broj osoba potrebni su efikasni rezultati, odnosno sjajna forma za kratko vreme. Na pragu je i leto, što znači da se bliži i trenutak za šetnju isključivo dobrog izgleda. 


Sobni bicikl i traka za trčanje predstavljaju popularne sprave koje dovode liniju do savršenstva. To je ono što je svima potrebno, posebno što se ostvaruje u kraćem vremenskom roku. Velika prednost je što ove sprave mogu da se nabave po odličnim cenama i postanu deo kućne teretane. 

Sobni bicikl daje vidljive rezultate, koji oduševljavaju svakoga

Veoma praktična, korisna i funkcionalna sprava jeste sobni bicikl. Za razliku od nekadašnjih standardnih modela koji su imali mogućnost analognog podešavanja svega nekoliko karakteristika, današnji sobni bicikl je u potpunosti digitalizovan, moderno opremljen i specijalno dizajniran tako da odgovara svakoj kvadraturi prostorije. Moderni sobni bicikl namenjen je masi koja prelazi i 120 kilograma, ima baterijsko napajanje i magnetni pogon. Atraktivne varijante imaju mogućnost povezivanja sa „pametnim“ uređajima, što pojednostavljuje upravljanje i praćenje svih parametara. 

Ono što je neophodno da ima svaki sobni bicik, jeste funkciju podešavanja sedišta u domenu visine, kao i nivoa rukohvata za upravljanje spravom. Veoma značajna karakteristika jeste i stepen udobnosti sedišta, jer daje priliku za kontinuirano vežbanje bez nelagodnosti i umora. Uz praktični sobni bicikl koji je istovremeno i inovativan i kvalitetan, vežbanje će dati sjajnu formu za veoma kratko vreme. Mehanizam niske buke odličan je izbor i za roditelje, jer se bebe neće probuditi u slučaju da je trening u toku.

Traka za trčanje održava kondiciju na zavidnom nivou

Sprava koja je osvojila čitav svet, i može se nalaziti u kući, stanu, profesionalnoj teretani, ali i hotelu i kancelariji, jeste traka za trčanje. Današnji tipovi ovih sprava odlikuje postojanje elektronske kontrole brzine, efikasnog sigurnosnog sistema i veliki broj nivoa kretanja. Traka za trčanje može imati brzinu koja prelazi i 30 kilometara na čas, kao i više od 15 podesivih programa. Inovativna tehnologija led ekrana i digitalnih delova omogućava efikasno praćenje postignutih rezultata, ali i postavljanje ciljeva, praćenje nivoa pulsa i veliki broj drugih pogodnosti. Prednost koju ima traka za trčanje u pogledu upotrebe u domu, jeste što su modeli raznovrsnih dimenzija, pa se mogu postaviti u bilo koju prostoriju. Takođe, mehanizam jednostavnog sklapanja i rasklapanja, kao i premeštanja sa jednog na drugo mesto zahvaljujući pokretnim točkićima, daje velike prednosti za kupovinu baš takvog modela trake. 

Traka za trčanje daje priliku da se dobra forma postigne u kratkom roku, uz redovne, aktivne i posvećene treninge. Dostupan je i veliki broj pokazatelja, među kojima se ubrajaju: broj potrošenih kalorija, vreme akitvnosti na traci, zatim nagib i brzina, nivo pulsa i telesnih masnoća. Sve to, savršeno je za delotvoran trening koji će dati fenomenalne rezultate. 

 

Dobra forma želja je velikog broja osoba, a pronalazak slobodnog vremena za odlazak u teretanu često neizvodljiv. Zbog toga, sobni bicikl i traka za trčanje mogu postati nezaobilazan deo svakodnevnice u kućnim uslovima. Obe sprave su prilagodljive i za samostalan trening kod kuće, a istovremeno jednostavne za manipulaciju – sklapanje, rasklapanje, prenošenje i pozicioniranje u svakoj prostoriji. Za ne tako visok novčani izdatak, dobija se mogućnost kontinuiranog vežbanja, bez odlaska u teretanu.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar