Mancera red tobacco – snažan i seksi unisex parfem

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Svako bi poželeo da ima parfem kakva je mirisna linija Mancera Red Tobacco. Reč je o snažnom i očaravajućem mirisu koji je u suštini nastao ukrštanjem mirisa kubanskog duvana i začina pa se dobijaju zanimljive mešavine koje su sve traženije među kupcima.

Lansiran je 2017. godine i od tada do danas je iznedrio na desetine varijanti koje se dopadaju i damama i gospodi, a tu su i uniseks vrste koje su prosto pogodne za najrazličitije situacije.

Ovo je miris koji zaslužuje vašu pažnju i dopašće vam se prvenstveno kao večernji parfem, ali za smele osobe on je odličan i kao dnevna varijanta. 

Upoznajte parfem kroz naredne pasuse i proverite da li vam odgovara!

Mancera parfemi – luksuz i jedinstvenost svake linije

Pored parfema Mancera Red Tobacco, brend Mancera je od 2008.postavio standard i sa brojnim drugim linijama i sa čak 75 unisex parfema.

Ima status Niche parfema kao oznaku za parfeme koji su uvek jedinstveni i sofisticirani i suprotstavljaju se masovnoj proizvodnji. Kao što je Red Tobako začinski, oni su napravili i mirise koji su cvetni, citrusni, drvenkasti…pa za svaki ukus postoji savršen miris, a da se ne pravi kompromis oko trajanja i kvaliteta.

Zbog toga ovaj parfemski brend postoji i traje toliko dugo kao popularan i parfem koji se izdvaja.

Mancera Red Tobacco je spoj najfinijih mirisa za intenzitet i kvalitet

Parfem koji je mnoge oduševio, unisex varijanta koja ima i intenzitet i kvalitet je Mancera Red Tobacco.

Njegove note se prepliću i donose intenzitet drvenkastog mirisa koji nije napadan i prija i zato prija i muškarcima i ženama.

Gornje note su one koje prve osetimo i koje su najintenzivnije pri nanošenju parfema. Ovaj miris je sačinjen od cimeta, tamjana, muskatnog oraščića i zelene jabuke. Začini koji imaju karakterističan miris su dali komplementaran miris koji budi čula.

Srednja nota se duže zadržava i ovde je napravljena od jasmina i pačulija što je odlična veza sa osnovnim tonovima koji su baza u parfemu.

Donji tonovi su duvan, amber, beli mošus, vanila, vetiver i drvene note čime se postavlja osnov za gornje kombinacije i dobija neverovatna dugotrajnost na koži. Bazne note ostaju najduže na koži i mirisaće fenomenalno dugo vremena, a i tada je miris kompleksan i divno miriše.

Koliko traje parfem na koži i kada je idealno da se nosi?

Dugotrajnost je osobina ovog parfema i pojedini korisnici tvrde da se oseća i nakon celodnevnog nošenja, ali trajnost zavisi od uslova u kojima se nosi i stavlja i koliko je osoba aktivna tokom dana.

Mancera Red Tobacco se pokazalo kao najidealniji za večernje kombinacije i posebne prilike, a pratiće vas i obavijati suptilnim mirisom tokom čitave noći. Iako jak, parfem nije ni težak i naporan za čula, a ostaće dugo u prostoru nakon što ga vi napustite i biće vrlo prijatan i muškarcima i ženama.

Unisex parfemi su napravljeni tako da se dopadaju svima i odgovaraju različitim ukusima, a „crveni duvan“ donosi jedan od najlepših mirisa i postojano trajanje.

Klasično pakovanje luksuznog izgleda

Ovaj miris je spoj zanimljivih kombinacija, ali i pre nego što ga osetite oduševiće vas raskošno pakovanje mirisa koja klasičnim izgledom odaje elegantan dizajn i lepotu.

Bočica je okrugla, crvena, sa svetlijim delom pri dnu i zlatnim detaljima na dnu i i ispod poklopca. Klasičan oblik nikako nije i nezanimljiv već svojim izgledom naglašava snagu i raskoš mirisa koji se krije unutar pakovanja.

Kutija je crna, sa centralnim logom parfema čime se dodatno naglašava klasika i jednostavnost u svakom koraku i fokus na mirisu koji se čuva u bočici.

Nabavite original jer samo on vredi uloženog novca

Najtraženiji parfemi imaju puno kopija koje su jeftine, ali ne donose obećane prednosti.

Osim u ceni, velika razlika je i u trajanju mirisa, a kopija nikad ne može biti jednakih mirisnih nota kao i original. Kod loših parfema potrebno je mnogo više prskanja i češće nanošenje što znači i da se parfem brže troši.

Sa druge strane, originalan parfem košta više, ali i duže traje uz lepši i intenzivniji miris pa ne čudi što je nešto čemu svi teže i što svako želi da ima.

Da bi se pronašao najbolji parfem trebalo bi ga potražiti u renomiranim prodajama, a najbolje mesto su i online prodavnice koje prodaju originalne parfeme. Na takvim mestima je ponuda kompletna i uvek se obnavlja. Lako se nabavljaju najpopularniji parfemi i često prodaju po veoma povoljnim cenama.

Za to su zaslužni popusti i sniženja koji su tu da olakšaju kupovinu i pomognu svima do dođu do svog omiljenog parfema. Potražite Mancera Red Tobacco ili druge mirise i uživajte u originalnim i najlepšim mirisnim notama.






Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar