Tivat – omiljena avio destinacija

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Crna Gora je oduvek bila omiljena destinacija za naše turiste, u našoj je tradiciji povezanost sa narodom koji živi na prostoru ove države, ali i samim prostorom Crne Gore, posebno crnogorskim primorjem koje poslednjih godina doživljava pravi preporod, pa iz tih razloga sve više privlači turiste iz Srbije. Komfor i udobnost letovanja u omiljenim crnogorskim letovalištima, podiže se na sve veći nivo podizanjem luksuznih hotela u kojima su usluga i uslovi na nivou poznatih hotela u svetu, ali i letovima do gradova u Crnoj Gori, što dovodi do toga da put do crnogorskog primorja više ne predstavlja noćnu moru naših turista. 

Letovi do Tivta

Tivat je omiljena avio destinacija putnika iz Srbije, zato što naši turisti za samo sat vremena stižu iz Beograda do svog omiljenog letovališta, prosto od ovoga ne može brže. Avioni  iz Beograda do Tivta saobraćaju svakog dana, pa ne postoji problem da na let mora da se čeka, jedino što na vreme morate da kupite kartu, zato što je zainteresovanost veoma velika, pa se avio karte Beograd Tivat veoma brzo rasprodaju. Cena najjeftinije povratne  avio karte Beograd Tivat kreće se od 130e, van sezone, pa preko 140e u sezoni.  U cenu karte su uračunate sve aerodromske takse. Kako biste kupili jeftinu avio kartu Beograd Tivat potrebno je da je kupite mnogo ranije, bar nekoliko nedelja ranije, da biste bili sigurni da će na letu biti mesta za Vas, broj mesta po povoljnim cenama je ograničen. Neki putnici kupe avionsku kartu od Beograda do Tivta nekoliko meseci ranije, kako bi se osigurali i što se mesta tiče, ali i što se cene tiče. 

Kako kupiti avio karte Beograd Tivat?

Avio karte za sve letove Air Serbie možete kupovati direktno na njihovom sajtu, tako što u poljima maske koja postoje na glavnoj strani sajta ukucate podatke o destinaciji i vremenu putovanja i rezervišete, ali možete kupovati i preko posrednika, zavisi šta je Vama jednostavnije. Ukoliko ne umete da se snadjete i kartu rezervišete onlline, postoji call centar i samo u jednom pozivu dobijate sve potrebne informacije i uradite rezervaciju. Rezervisane avio karte plaćate karticom prilikom rezervacije, gotovinom preko računa u banci ili  u pošti, a preko posrednika možete da platite i čekovima gradjana, odloženo do nekoliko meseci. 

Promotivne avio karte za Tivat

Air Serbia u svojoj ponudi ima proizvod promotivne avio karte, a u toj ponudi promotivnih avio karata najpovoljnije su karte do Podgorice i Tivta i njihova cena na promociji kreće se oko 125 e. Kako biste kupili promotivnu avio kartu za Tivat potrebno je da je na vreme rezervišete, rezervacija karata je, ustvari, najvažniji korak pri kupovini avio karte. Bezrazložno ćete danima istraživati i tragati za povoljnim prevozom i gubiti vreme, za to vreme samo možete da ostanete bez mogućnosti da avionom otputujete u Crnu Goru zato što se karte veoma brzo rasprodaju, pa će neko za samo minut pre Vas ugrabiti poslednje mesto po promotivnoj ceni. Da se to ne bi dogodilo, ne dvoumite se, već odmah kupite kartu i krenite sa pakovanjem za letovanje.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar