Dečija moda: Šta je in u modnom svetu devojčica?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

 

 

Modni svet je odavno veoma prisutan i u dečijem carstvu garderobe, pa zato svuda možete videti savršeno obučene klince i klinceze i u autfitima koji su skoro pa jednaki onima za odrasle. Sve je to uticalo i na činjenicu da su današnja deca prilično osvešćena u ovom pogledu, pa se nemojte začuditi ako se budu bunili da obuku nešto što se vama dopada i ako budu tražili da pođu u kupovinu kako bi im se pazarilo ono šta se njima dopada. Verovatno kroz sve to prolazite, jer je postala svakodnevnica. Zbog svega toga pomoći će vam ako budete znali šta je to sada In u svetu dečije mode, a posebno mode za devojčice!

Trenerke za devojčice – udobnost + stil

Najvažniji uslov za dečije oblačenje jeste udobnost. Koliko god nešto bilo lepo, ukoliko nije udobno i ako ometa u aktivnostima, automatski postaje OUT. Zato su trenerke za devojčice uvek na prvom mestu kada govorimo o donjim delovima, ali je to uticalo na činjenicu da se trenerke za devojčice dostupne u najrazličitijim modelima, dezenima, bojama, pa čak i imitacijama drugih donjih delova. 

Da, tu su i dalje klasični donji delovi spremni za igru u pesku, na igralištu, ali trenerke za devojčice van toga je važno pažljivo birati. Možete pronaći one sa dodatim karnerima na sebi, rajsferšlusima, dodatnim džepovima, uske ili široke, a u svemu tome je važno da budu po ukusu deteta, a što više zanimljivih dodataka to ste bliži „gađanju“ tog ukusa. Trenerke za devojčice u modernim izdanjima će vam dobro doći za kombinovanje sa majicama, duksevima, košuljicama, patikama, čizmama, pa je to danas univerzalni odevni komad koji ide uz sve i koji vole i modni svetu, i deca, ali i roditelji. Bilo da vam je potrebno za vaše princeze ili neki poklon, trenerke za devojčice uvek mogu da vam budu dobar izbor. A pogledajte izbor na sajtu Bebakids i sigurni smo da ćete naći nešto za svoje najmlađe.

Pruge kao najvoljeniji modni dezen

Možda malo zbog „Srede“ iz porodice Adams, a možda i zbog toga što na deci izgledaju veoma zanimljivo, ali pruge se u dečiju modu vraćaju na velika vrata. Bilo da su to trenerke za devojčice, majice, košuljice, suknjice i haljinice, hulahopke, pruge se mogu naći svuda i uvek će biti odličnog izgleda. Dečiji modni svet ih eksponira na različite načine, kao tanke, široke, vertikalne, horizontalne, što znači „pruge za sve“. Gde god da ih vidite slobodno ih uzimajte, a devojčice će biti oduševljene, posebno ako su na nekom prelazu u godinama kada im zvezdice i srcuelnca polako dosađuju. 

Koji materijali su aktuelni?

Vratićemo se na priču sa početka, a to je udobnost. Koliko god nešto izgledalo lepo, ukoliko nije udobno onda će to deca vrlo brzo odbaciti, pa je problem često pomiriti dobar i moderan izgleda sa udobnošću. Zato je u dečijoj modi uvek najaktuelniji komfor, a on es epostiže prirodnim, prijatnim materijalima. Kao i uvek, mekani, kvalitetan pamuk za garderobu i koža za obuću nešto su sa čim nema nikakve pogreške. 

Ne zaboravite činjenicu da deca najviše vole stvari koje su zanimljive i vesele, one koje ih ne sputavaju, jer to su kriterijumi po kojima najpre gledaju da li je nešt IN ili OUT. 


Komentarisanje je isključeno.