Evo kako da odaberete dobar telefon za pristojan novac

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

 

Mobilni telefoni su danas stvar bez koje ne bismo mogli da zamislimo da živimo. Još od kada su se pojavili prvi modeli, koji su imali samo opciju slanja poruka i poziva, postalo je jasno da će ih u jednom trenutku posedovati skoro svi ljudi na planeti.

 

Kasnije su proizvedeni smart telefoni koji su nam menjali nekoliko uređaja i koji su u potpunosti promenili naš način života, način oglašavanja poslova i čak doprineli stvaranju novih profesija kao što su influenseri.

 

Danas nam telefoni ne služe samo za pozive i poruke, već su i naš prozor u svet. Zbog svih opcija koje imaju, odavno su zamenili kompjutere ljudima koji ih ne koriste u poslovne svrhe. Više nije potrebno imati kompjuter kako bismo pristupili internetu, već to možemo da uradimo na telefonu. Osim toga, ni muzika se više ne mora puštati preko kompjutera, već je dovoljno da se telefon poveže sa zvučnikom i da se pusti omiljena pesma.

 

Modernim pametnim telefonima se mogu snimiti i odlične fotografije što je znatno doprinelo njihovoj popularnosti. Može se reći da je popularnosti društvenih mreža i našem redovnom korišćenju istih značajno doprinelo i to što su nam uvek dostupne na telefonima.


Kakav telefon je najbolji za prosečnog korisnika?


Već smo pomenuli da su neki mobilni telefoni postali toliko jaki da mogu da zamene kompjuter i čak da pokrenu neke komplikovane programe za programiranje ili neke jako komplikovane igrice. Međutim, to nije ono što prosečan korisnik traži. 


Prosečan korisnik ne želi neki popularan, ekstremno jak telefon. Najčešće se odlučuje za pouzdan telefon, dobrog kvaliteta za koji je siguran da će mu trajati nekoliko godina. 


Skoro svi žele da na telefonu imaju dobru kameru koja će im omogućiti da i bez nekog posebnog umeća naprave pristojnu fotografiju. Naravno, podrazumeva se da telefon treba da ima dobru memoriju kako bi u njemu mogle da se skladište sve aplikacije i fotografije. Još jedan od zahteva jeste da telefon ima dobru bateriju, kao i to da se brzo puni.


Cena je najvažnija


Naravno, za prosečnog korisnika će na kraju cena telefona biti jedan od najvažnijih kriterijuma na osnovu kojih će izabrati telefon. Kako mnogi nisu spremni da izdvoje više od 300 evra za ovaj uređaj, onda moraju malo više da istražuju kako bi pronašli telefon koji zadovoljava sve kriterijume. 


Za Honor x8 iskustva su najčešće pozitivna


Na onlajn diskusijama na forumima se kao telefon koji zadovoljava sve pomenute kriterijume izdvojio telefon Honor x8. Kada je u pitanju Honor x8 iskustva korisnika su pokazala da ovaj uređaj odlično radi i nakon dve godine korišćenja, što ističu kao najveći kvalitet ovog telefona. Korisnici su zadovoljni procesorom i kapacitetom memorije telefona. Osim toga, tvrde da je baterija prilično postojana, kao i to da su zadovoljni zvukom. 


Što se kamere tiče, korisnici ističu da se ovim telefonom mogu napraviti pristojne fotografije. Kada je u pitanju Honor x8 iskustva korisnika koji su upotrebljavali night mode na ovom telefonu za fotografisanje u kasnim satima su prilično pozitivna.


Mnogi kao poseban kvalitet ističu atraktivan dizajn i dimenzije ovog telefona. To što je lagan, za većinu korisnika je velika prednost.

 


Komentarisanje je isključeno.