Kako da odaberete pravi verenički prsten?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

 

Ako se nalazite u potrazi za vereničkim prstenom, to znači da ste već pred svršenim činom kada je krunisanje vaše ljubavi u pitanju. Veridba spada u red najradosnijih događaja svih mladih parova koji su se odlučili na korak više. Njihova veza sada postaje još ozbiljnija i snažnija jer ih još samo malo deli do onog konačnog čina – venčanja. 

Potraga za savršenim vereničkim prstenom nekima može izgledati kao dugotrajan proces kojem se ne nadzire kraj. Da ne biste došli u situaciju da mesecima pokušavate da nađete pravi verenički prsten, pročitajte nekoliko saveta u nastavku teksta. Sigurno će vam biti od pomoći i znatno skratiti vreme potrage. 

Kakvog je karaktera vaša buduća supruga?

Ukoliko savršeno poznajete svoju buduću suprugu, znate kakvog je karaktera po prirodi, onda ne bi trebalo da imate nedoumice pri kupovini vereničkog prstena. Naime, ako se radi o mirnoj, skromnoj osobi koja ne pridaje mnogo značaj materijalnim stvarima, imaćete veoma lak zadatak kada odete u obližnju zlataru ili juvelirnicu. Diskretan model prstena u beloj boji zlata bez ikakvih dodatnih elemenata biće pun pogodak. 

Ako pak planirate da ostatak svog života provedete pored dame jakog temperamenta, zadatak pred vama biće nešto teži jer ovde nema mesta kompromisu. Masivan, kao i kvalitetan komad nakita se podrazumeva pa ćete za ovaj znak ljubavi morati da izdvojite nešto više novca.

Dijamantski verenički prsten – samo za smelije dame!

Poznato je da je dijamant još od davnina simbol prestiža i luksuza, pa ga dame koje preferiraju elegantniji stil oblačenja prosto obožavaju. Muškarci koji imaju za cilj da svoju lepšu polovinu obore sa nogu i zaprose je na nesvakidašnji način, treba da razmisle o kupovini upravo ovakvog vereničkog prstena. Dijamantski prsten je uvek sigurna opcija, bez obzira na svakodnevni stil vaše izabranice. 

Vodite računa o veličini prstena

Pre nego što se otisnete u potragu za savršenim vereničkim prstenom, poželjno bi bilo da znate tačne dimenzije njenog prsta. Ako pak ne znate kako da dođete do takve informacije, potražite pomoć prijatelja. Njena najbolja drugarica može biti savršen saučesnik prilikom odabira ovog vanvremenskog komada nakita koji simboliše jake emocije i ljubav između muškarca i žene. 

Bela, žuta ili roze boja zlata – pitanje je sad?

Činjenica je da zlato nikada ne izlazi iz mode kao i da uvek ima svoju vrednost. Na tržištu danas možete pronaći najrazličitije modele nakita od belog, žutog, a u poslednje vreme i sve aktuelnijeg nakita od nežno roze zlata. 

Kada se radi o prstenju, trudite se da pogodite ukus vaše drage. Žuto zlato uglavnom preferiraju žene tradicionalnog kova koje uživaju u nošenju nakita. Belo zlato najčešće nose žene  skromnijeg duha, dok je za romantične duše idealno prstenje u nežno roze boji. 

Rubin – simbol strasti

Prstenje sa rubinom je rezervisano samo za osobe koje su strastvene po prirodi, i kojima je ljubav prioritet u životu. S obzirom da se radi o polu dragom kamenju crvene boje, isto tako simboliše energičnost, hrabrost kao i moć. 

I za kraj najvažnije je da osluškujete osećanja voljene osobe i da u skladu sa njima donesete pravu odluku kada je odabir vereničkog prstena u pitanju. 


Komentarisanje je isključeno.