Kako provesti kvalitetno vreme sa svojim partnerom?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Zaokupljenost svakodnevnim obavezama, poslom i porodicom, ne ostavlja previše slobodnog vremena za vas i vašeg partnera. Uglavnom u gužvi, skoncentrisani na obaveze koje se iznova ponavljaju, nemate vremena da se istinski odmorite, promenite okruženje i „napunite baterije“ barem na kratko. Zapitate se, koliko dugo možete da funkcionišete na taj način? Potrebno je zaista tako malo da bi opet bili poletni, puni elana i uživali u društvu sa dragom osobom. Najbolja rešenja za taj problem su putovanja i izleti. 

Zimski period godine je idealno vreme da iznova rasplamsate varnice i prisetite se lepih, romantičnih momenata sa partnerom. Zato se uputite u nezaboravne avanture i uživajte u produženim vikendima, putujući i obilazeći neke od popularnih prestonica Evrope. Turističke agencije su prepune ponuda i obilazaka glavnih gradova, koji su očaravajući za praznike, a možete ići i u sopstvenoj organizaciji.

Od mnogobrojnih ponuda, preporuka je da posetite Budimpeštu, koja obiluje lepotama termalnih izvora, izvanrednih pejzaža, istorije i arhitekture i mesta dobrog provoda. 

Na koji način organizovati prevoz od Beograda do Budimpešte?


Ukoliko volite da planirate odmor samostalno, na internetu ćete pronaći interesantne i pristupačne ponude smeštaja za vas i vašeg partnera. Ostaje vam samo da organizujete prevoz i vaše romantično putovanje može da počne. 

Prevoz Beograd Budimpešta možete organizovati na više načina:


  • sopstvenim automobilom – ukoliko ga imate, sopstvenim vozilom možete organizovati putovanje do Budimpešte. Uz ovakav vid prevoza, slobodni ste da stajete gde god poželite i posetite još neke destinacije koje su vam na putu do Mađarske.

  • autobusom – vid prevoza koji je oduvek popularan, ali tokom trenutnih zdravstvenih situacija nije preporučljiv zbog masovnosti. Takođe, stajanja su unapred određena, pa je i obilazak drugih destinacija uskraćena. 

  • avionom – najbrži vid prevoza, ali ne i najjeftiniji. 

  • iznajmljivanje kombija – još jedan popularan vid prevoza, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Pozitivna strana ove vrste prevoznog sredstva je manji broj putnika, dolazak na kućnu adresu, vožnja profesionalnih vozača i fleksibilni dogovor oko vremena polaska i vraćanja u svoju zemlju.

  • vozom – železnica je dobar vid prevoza za veće skupine ljudi, ali isto kao i autobus, trenutno nije potpuno siguran u zdravstvenom smislu.


Kako isplanirati savršeni vikend u Budimpešti?


Obići sve turističke vrednosti Budimpešte i uživati u njima je zaista teško za tako kratko vreme kao što je vikend. Međutim, ukoliko nemate više slobodnih dana, organizujte romantično vreme koje će biti ispunjeno od jutra do večeri. 

Posetite termalna kupališta, kojim obiluje mađarska prestonica i uživajte tokom dana u opuštanju sa svojom dragom osobom. U samom centru grada se nalazi glavno šetalište u ulici Vaci, gde možete obići različite prodavnice, suvenirnice i uživati u nacionalnoj hrani i preukusnim dezertima mađarskih restorana. Ukoliko se popnete do Ribarskih kula, imaćete dobar pogled na panoramu Budimpešte, gde možete ovekovečiti svoju uspomenu dobrom fotografijom ili se slikati na nezaobilaznom Trgu heroja koji je jedan od sinonima grada. Krstarenje Dunavom tokom večernjih časova neka bude vaš vrhunac romantičnog izlaska, gde možete videti impozantne građevine kao što je Zgrada mađarskog parlamenta ili Budimski dvorac iz XVIII veka, koji se nalazi nad rekom.


Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar