Koji ženski parfem postaje najbolji novogodišnji poklon?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Želite da nekoj bliskoj ženskoj osobi poklonite parfem za novogodišnje i božićne praznike, ali ne znate koji bi bio dobar izbor? Nije problem sa kojim se samo vi susrećete, već nešto što niko ne zna tačno, osim kada ciljano kupuje parfem koji osoba već dugo koristi i voli. Međutim, tako izostaje ono najlepše, a to je taj efekat iznenađenja, iščekivanja, bez toga to u stvari i nije pravi poklon.

Kako izabrati parfem?

Biranje parfema nije jednostavno, jer od hiljada brendova i mirisa treba pronaći onaj koji se učini da je pravi. Zato uvek dobro razmotrite koji je parfem, kakvih mirisnih nota, a posebno obratite poažnju na donje note, jer one u stvari čine suštinu parfema i njegov miris, one se zadržavaju na koži nakon što gornje i srednje note vrlo brzo ispare. Ujedno možete uporediti određene mirise i sam temperament osobe kojoj parfem birate. Ruža i jasmin nekako uvek odgovaraju nežnijim, osetljivijim osobama, s tim što je jasmin savršen i za one koji vole avanturu i adrenalin. Vanila je za žene koje su senzualne, prefinjene, ali i odvažne. Svaka nota će vas već sama podsetiti na čijem vratu bi najlepše pristajala, a mi imamo predloge koji vam mogu rešiti pitanje poklona u jednoj sekundi. 

Maison Francis Kurkdjian parfemi

Veoma zanimljiva priča stoji iza nastanka linije Maison Francis Kurkdijan parfema, a kažu da je te 2006. godine kada je postavljao instalaciju u Versaju, ceo vrt i dvorac mirisao na narandžin cvet zbog vode koja se raspršivala vrtom, a u kojoj su bile čestice parfema. I tako je, korak po korak, Francis Kurkdjian došao na ideju da oživi i stvori parfeme koji bi mirisali kao Marija Antoaneta, čime je stvorio jedan novi deo istorije kada govorimo o parfemima. 

Maison Francis Kurkdjian predstavlja paletu parfema koje su nazvali parfemskom garderobom za sve prilike. Tačnije, stvoreni su mirisi koji odišu jednim novim francuskim stilom, slobodom i 21. vekom, a u okviru kojih se može pronaći parfem za svaku priliku i svaku ženu. Zato ne postoji greška ako odaberete bilo koji parfem iz maison Francis Kurkdjian kolekcije, jer jednostavno tu greška ne postoji. 

YSL Libre parfem

Ukoliko ste u potrazi za poklonom koji će oduševiti modernu ženu, odvažnu i stabilnu ženu, koja je ujedno seksepilna, atraktivna i uvek savršenog izgleda, evo YSL libre će to odlično ispratiti. Od početne svežine do donjih nota orijentalnih mirisa, spaja jačinu i nežnost u jednom. Parfem otvaraju note mandarine, lavande i crne ribizle, što ga čini i orijentalnim i osvežavajućim u istom trenutku. Srednje note ili, kako se to još kaže srce parfema čine jasmin, cvet narandže i lavanda, dok donje note, sam parfem čine note vanile, mošusa, kedra i ambergrisa. Savršen spoj za savršenu osobu.

Mancera Red Tobacco parfem

 Ovo nije poklon za bilo koga, jer po svojim mirisnim notama predstavlja unisex parfem, za oba pola, koji je ipak više intenzivnijeg mirisa prilagođenog nekim večernjim izlascima i noćnom plesu. Zato se i ne može pokloniti kao odličan izbor bilo kojoj ženi, već zaista jakim, smelim osobama koje će ovakav miris umeti da ponesu na sebi. 


Komentarisanje je isključeno.