Opremanje dvorišta i bašte uz inovativni rasadnik floraekspres

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Otvoreni prostor koji okružuje dom, pravo je mesto za neiscrpno uživanje i relaksaciju u slobodno vreme. Zbog toga je važno da bude obogaćen zelenilom, kvalitetnim sadnicama dekorativnih, ali i plodonosnih biljaka, kao i potrebnom opremom, što se može pronaći na jednom, odlično snabdevenom mestu. Rasadnik Floraekspres upravo omogućava direktnu ili katalošku prodaju najkvalitetnijih sadnica, semena i uzgajanih biljaka, bez obzira na poreklo, vrstu, godišnje doba, veličinu i ambijent.

Izbor sadnica voća, povrća, žbunastih biljaka, drveća ili dekorativnih cvetnih aranžmana, zavisi prvenstveno od prostora koji se uređuje, ali i ideja i želja vlasnika. Bez obzira na odabranu vrstu, u rasadniku se nalaze uvek sveže sadnice, raznovrsna semena, kao i živopisne i unikatne biljke koje su u trendu. Sve što je potrebno da bi dvorište postalo bašta i oaza mira koja će ostaviti bez daha, jeste pouzdan partner – rasadnik Floraekspres. 

Kvalitetno seme za dugogodišnje uređenu baštu ili plastenik 

Da bi se maksimalno iskoristio prostor dvorišta, odlična zamisao jeste da jedan deo bude pretvoren u baštu sa voćem ili povrćem, čak i staklenicima i plastenicima. To je način da se spoji lepo i korisno, kao i da se uživa u organski uzgajanim notama vitamina i korisnih sastojaka. Uvek inovativno opremljen rasadnik Floraekspres u svom asortimanu nudi organsko seme graška i krastavca, kao i širok spektar semena na trakama i diskovima, među koje se ubrajaju blitva, rotkvice, rukola, peršun, luk i srodne salate. 

Dodatno, specijalni deo ponude obuhvataju višeslojna, hibridna semena koja su namenjena zaštićenom prostoru, kao i mestima gde je temperatura zemljišta viša od 15 stepeni. Veoma su popularne mirisne note kadifica, palme, muškatle, petunije, kao i brojne biljke koje se u vidu „repova“ spuštaju niz saksije, ili ih fenomenalno ukrašavaju bogatim cvetnim aranžmanima. 

 

Prepoznatljive i unikatne sadnice za užitak u ukusima i mirisima biljaka

Iz jedne u drugu sezonu, rasadnik Floraekspres neizostavan je deo lanca nabavke najkvalitetnijih sorti voća i povrća u vidu sadnica, kao i za širok asortiman cvetnih mirisnih nota. Zahvaljujući organskom poreklu, pruža se maksimalan kvalitet plodova, koji potvrđuje višestruko zadovoljstvo postojećih dugogodišnjih, ali i novih kupaca. Kada se biraju sadnice voća za potrebe sopstvene poljoprivredne delatnosti, uzgajanje ili ishranu, dostupne su brojne vrste, kao na primer: jabuke, kruške, šljive, jagode, breskve, kupine, stubasto voće, maline, trešnje, kajsije, vinova loza i mnogo toga drugog. 

Uvek su aktuelne vrhunske sadnice oraha, lešnika i hranljive aronije, koje su prilično retke, a značajne u našim područjima. Pored toga, godinama unazad su veoma popularne velike ili „džinovske“ sadnice, koje imaju dekorativnu ulogu u živopisnim baštama i raskošnim dvorištima. To su čuvena Japanska trešnja u više varijanti, zatim Cvetni glog, lipe i brojne druge ukrasne biljke za dvorišta i bašte. Uz sve što je navedeno, u rasadniku se mogu pronaći sobne i vrtne biljke, kao i raskošna oprema za eksterijer bilo koje namene. Od kompletno potrebne prihrane i supstrata, preko alata i opreme za zalivanje, do saksija, baštenskog dekora i nameštaja, sve se može obezbediti uz porudžbinu putem telefona i online, kao i odlaskom u prodavnicu.

Da bi dvorište ili bašta imali izgled kao iz bajke, bez obzira na to da li su napolju aktuelne snežne pahulje, visoke letnje temperature, ili jesenje lišće, važno je obezbediti kvalitet još od semena i sadnica biljaka. Rasadnik Floraekspres pravo je mesto u čijem se bogatom asortimanu prodavnice, kataloga i online shop-a mogu pronaći najbolje sorte voća, povrća, drveća, žbunastih i unikatnih vrsta biljaka, uz čiju sadnju će svako dvorište dobiti novu svežinu, bez obzira na površinu i druge karakteristike.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar