Zebra zavese inovativno rešenje koje krasi svaki prostor

Kategorija: Glavna
Tagovi: Zebra Zavese

 

Savremeno uređenje prostora se zasniva na uvođenju kako estetskih tako i funkcionalnih poboljšanja koja će doprineti kvalitetnijem stanovanju. Zebra zavese jesu jedno od inovativnih rešenja koja donose novu generaciju zavesa sa sistemima i sve njihove prednosti koje kupci obožavaju.

Šta su zebra zavese? Zašto je mudro kupiti originalne modele i koje su prednosti u tom slučaju?

Slede saveti.

Šta su to zebra zavese?

Zebra zavese, poznate i kao dan-noć zavese su najmodernija generacija rolo zavesa koje imaju duplo platno sa poprečnim prugama od gušćeg i tanjeg tkanja.

Mehanizam podiže ili spušta zavesu koja ujedno pomera pruge pa se one preklapaju ili postavljaju jedna do druge što u prostoru čini odličan sistem za regulaciju svetla.

Sa njima dobijate mogućnost: 

  • potpunog zamračenja kada su, 

  • delimičnog propuštanja svetla kada su punije pruge jedna iza druge, 

  • sklanjanja zavese u kutiju koja se nalazi iznad prozora tako da se omogućava potpuno sklanjanje dan-noć zavese kada god je potrebno.

Novine i inovacije se kriju i u materijalu platna koji ne zadržava nečistoće pa se zavese održavaju samo brisanjem, nema skidanja, mašinskog pranja i peglanja.

Ništa manje važno je i to što pored svih prednosti koje donosi, zebra zavesa se izrađuje u bezbroj dezena pa će se svaki model uklopiti sa enterijerom prostorije i osvežiti je na jedinstven način.

Zebra zavese po meri – jedinstvene mogućnosti originalnih modela

Savršene zavese postoje i nalaze se u vrhunskim materijalima i preciznoj izradi. Takve zebra zavese po meri možete da pronađete na sajtu Mega Lux i tako jednostavno i lako nabavite odgovarajući model.

Popularnost ovih sa sistemima je donela i brojne jeftine kopije, gotove modele koje nemaju sve prednosti svojih originala. Original donosi prilagođavanje zavese vašim potrebama, a najpre izradu prema konkretnim dimenzijama prozora.

Velika prednost je i odabir vrste kutije koja može da bude:

  • sa maskom,

  • bez maske,

  • mini zebra sistemi.

Zebra zavese sa maskom imaju mogućnost odabira kutije koja dodaje dozu elegancije i prepušta klijentu da izabere čak i najmanje detalje pa da se dobije savršenstvo u prostoru.

Sistem bez maske ima izložen mehanizam i deluje minimalistički pa je idealan za vizuelno proširivanje prostora. Jeftiniji su, ali jednako učinkoviti i lepi.

Pravi dragulj ponude i potpuna novina su mini zebra zavese koje se montiraju direktno na stolariju šrafljenjem ili kačenjem pa se prekriva samo staklo i tako dekoriše i reguliše svetlost.

Moramo napomenuti da preduzeće nudi i mogućnosti električnog pomeranja zavese sa garancijom kvaliteta od 5 godina, a to je samo početak svih noviteta koji su nam sada dostupni.

Sve detalje možete da pronađete na sajtu Mega Lux koji donosi više informacija i opcija za poručivanje za zebra zavese po meri vašeg doma. Ljubazni operateri će u najkraćem roku odgovoriti na pitanja pa ćete sasvim sigurno dobiti najbolje modele za uložen novac.

Ni jedno uređenje nije kompletno sve dok se ne postave zavese. Srećom, danas su moderni sistemi koji i dekorišu i unapređuju kvalitet stanovanja. 

Da bi zaista dobili sve obećane prednosti potrebna vam je renomirana firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom originalnih rolo i zebra sistema jer će samo tako sve obećane karakteristike postati deo vašeg prostora. 

 

Birajte najbolje, birajte Mega Lux!


Komentarisanje je isključeno.