Malkice drugačiji tretmani za lepotu

Kategorija: Zdravlje i lepota
Tagovi: Beauty, Tretmans, Unusual, Expencive, Tretmani, Lepote, Neobicni, Skupi, Luksuzni

Sigurno ste čuli da postoj neki u najmanju ruku neobični tretmani lepote, a ovo su neki od njih.

 

U jednom slaonu lepote na Menhetnu za masku za lice koriste sastojak koji je bukvalno pao s neba. A reč je o ptčijem izmetu. Oni garantuju da će vam nakon tretmana ptičijom kakicom koža lica izgledati mlađe, svilenkastije...

Dakle, namazaće vas ptičijim izmetom i još vam to zadovoljstvo naplatiti 180 dolara.

 

Neki za pomoć pri pedikuri koriste Gara ribice, naime stavite noge u posudu sa vodom punom ribica, a one vam ogrickaju svu mrtvu i suvu kožu sa stopala.

 

U Las Vegasu postoje prostorije potpuno suprotne saunama, a to su hladne komore gde bukvalno padaju pahulje sa plafona a krou ventilacijski otvor ulazi osvežavajući miris mentola. Akžu da ovaj tretman opušta i regeneriše, a ovaj tretman košta 45 dolara.

 

Možda vam je za podmlađivanje lice potrebno samo malo zlatnog sjaja? Tom mišlju su se vodili vlasnici Sap centra u Čikagu pa su u redovnu ponudu svojih tretmana lepote uvrstili i tretman na bazi zlata odnosno zlatnih listića  koji se umasiraju u kožu lica. Kažu da ovaj tretman stimuliše prirodni kolagen vašeg lica, zateže i pomlađuje kožu, a obzirom da je reč o 24-karatnom zlatu ni ne čudi cena ovog tretmana od 250 dolara.

 

Kavijar je veoma dobar antioksidant, i bogat je amino kiselinama, ali nismo znali i da pomaže kod ulepšavanja. Hit jednog čikaškog salona jeste upravo maska za lice napravljena od kavijara koji se uvozi čak iz Švajcarske, a cena je sitnica 185 dolara za sat vremena.

Da imate mogućnosti, biste li probali ove tretmane lepote?

 

Teslio.com

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar