Aksesoari koji će vas izdvojiti - kako obogatiti stajling detaljima

Kategorija: život
Tagovi: Mindjuse

Aksesoari su detalji koji naše odevne kombinacije mogu u potpunosti transformisati, oni čine da jednostavna majica postane elegantna, opušten stajling postane ekstravagantan, kao i da naše samopuzdanje poprimi nove oblike.

Zbog ovih, i mnogih drugih razloga aksesoari imaju svoje mesto u ormaru svake dame, a mi vam u ovom tekstu predstavljmo kako jedan efektan detalj može obogatiti čitav stajling, i dati mu poseban izgled. 

Tašna - aksesoar koji “nosi” naš stajling

Iako smo mi te koje nose tašne, činjenica je da jedna atraktivna torbica može figuratvino izneti celi naš stajling, odnosno učiniti ga ekstavagantnim, skupim ili urbanim, u zavisnosti od toga kakvu torbu odaberemo. Ženske torbe su uvek bile važan segment svakog stajlinga, a mnogim damama ovo je najvažniji aksesoar koji pasionirano kupuju iznova i iznova. 

Tašnice obično nosimo za večernje izlaske, a interesantan izbor su one u jarkim bojama koja mogu da “razbiju” monotoniju, ukoliko smo se obukli u zagasite nijanse. Za dnevnu varijantu kvalitetna torba je ona u koju nam može stati sve što nam je potrebno, a da pored toga izgleda kvalitetno i urbano. 

Sat - svevremenski simbol otmenosti i stila 

Od kako su nastali, ručni satovi su postali aksesoar u kojima uživaju i muškarci i žene. Ovaj detalj koji se nosi na levoj ruci je lični pečat svakoj odevnoj kombinaciji.  Ručni sat može biti izuzetno elegantan, sveden, efektan, a mogu mu se dodati mnogobrojni epiteti u zavisnosti od toga kakav vam je potreban. 

Sat je komad nakita koji ide i uz elegantne ali i uz svakodnevne kombinacije, i baš kao dobra tašna, izuzetno doprinosi “skupoći” određenog stajlinga. ježni i damski satovi mogu biti izuzetno senzualan detalj, a ukoliko uklopite i dobru nijansu laka za nokte postići ćete zaista prefinjen izgled. 

Postoji i jedno neobično verovanje da sat ne treba poklanjati jer donosi nesreću, a ukoliko ste sujeverni, možete sami sebe častiti ručnim satom po želji.

Minđuše kao izuzetan modni detalj 

Minđuše su komad nakita koji varira od vrlo svedenih detalja, sve do ekstravagantnih krupnih komada koji u potpunosti stavljaju akcenat na vaše lice i uši, dajući vam jedinstven izgled. 

Svedene minđuše predsavljaju elegatan detalj koji će ukasiti vaše uši, kao i vaše lice. One su odličan detalj za svakodnevni izgled, i odlično idu uz opuštene varijante poput farmerki i majice, ili bele košulje, u kojima se dame osećaju udobno. S druge strane, sitne minđuše mogu biti i vrlo elegantan detalj uz raskošne kombinacije. 

Krupnije i neobične minđuše mogu dati potpuno novi izgled bilo kojoj odevnoj kombinaciji. One predstavljaju odličan komad nakita za skretane pažnje na sebe, kao i za kreiranje jedinstvenog izgleda. Krupne i zanimljve minđuše mogu dati potpuno novu percepciju vašeg stajlinga ali i stila generalno. 

Nošenje jedne minđuše - neobičan i dopadljiv trend 


Minđuše su kreirane da idu u paru, i obično se tako mogu pronaći i u prodaji, međutim, nastao je interesantan trend nošenja jedne minđuše. Obično je reč o krupnijoj, kitnjastoj i neobičnoj minđuši koja potpuno menja čitavu dinamiku stajlinga. 

Ona se može nositi na puštenu kosu, a dobra ideja je i da se kosa pokupi na strani lica na kojoj se nalazi minđuša, kako bi na taj način komad nakita posebno došao do izražaja. 

Ogrlica - svedeni detalj koji naglašava eleganciju 

Ogrlice su mnogim damama omiljeni komad nakita, obično imaju simboliku, a mnogi nose jednu ogrlicu koju nikada ne skidaju. Simbolička vrednost koju imaju ogrlice, ne umanjuje njihovu estetsku vrednost pa tako ovaj komad nakita značajno utiče na stajling i može mu dati posebnu notu elegancije. 

Ogrlice mogu naglasiti vrat i ključnu kost, te tako istaći ženstvenost i senzualnost jedne dame. Sjajno idu na letne majice sa tankim bretelama, i predstavljaju sveden ali dovoljno upadljiv komad nakita koji svakom stajlingu daje posebnu draž. 

Kaiš - kvalitet, dugotrajnost i izgrađen stil na delu 

Kaiševi su aksesoari koji predstavlju sinonim za kvalitet i dugotrajnost, i to prije svega oni kožni, očuvani koje možemo pronaći u ormaru naših mama i baka. Danas kaiševi nisu ništa manje važan modni detalj, i mogu kombinaciji dati potpuno novi smisao. 

Primera radi, kada se na lepršavu haljinu doda kaiš, ona postaje strukirana i trendi haljina koja će naglasiti vašu figuru. Kaiševi i džins predstavljaju sjajan spoj, a sve farmerke na koje se stavi kaiš postaju zanimljivij i izgledaju znatno bolje. 

Kožni kaiševi su svakako najviše na ceni, jer vremenom ne gube svoje kvalitete već poprimaju nove i dobijaju sasvim novu draž. 

 

Verujemo da ste među ovim aksesoarima sigurno pronašli jedan koji rado nosite, a možda ste dobili ideju i za to kako biste nekim od navedenih detalja mogli da dopunite i obogatite svoj stajling. 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
Poznavalac22
Istražuj, testiraj, odbaci/primeni = unapredi sebe.