Exit festival i mi na njemu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Prevent, Exit, Novi Sad

Već godinama Udruženje Prevent ima svoj štand na <lang>Exit</lang> festivalu i svoje mesto pod suncem <lang>Exit</lang>kampa. Aktivnosti se smenjuju iz godine u godinu i prilagođavaju mogućnostima za rad i broju akreditovanih ljudi. Ono što se radi u kontinuitetu je besplatno testiranje na HIV i podela kondema i edukativnog materijala u cilju podizanja svesti mladih o prevenciji i onoj dobroj staroj izreki: Bolje sprečiti nego lečiti JER NE POSTOJI RIZIČNA OSOBA VEĆ RIZIČNO PONAŠANJE.

U nastavku teksta stoji plan aktivnosti i satnice. Ukoliko posećujete Exit ove godine, posetite i naše dežurne ekipe. Vidimo se!

 

KAMP:

Svakog dana festivala u periodu od 16h do 19h u kampu će se raditi besplatno testiranje na HIV. Obučeni članovi Udruženja radiće dobrovoljno i poverljivo savetovanje,a laboranti testiranje.

Osim ove aktivnosti biće deljeni kondomi marke Durex, a  stanovnici kampa moći će i  da provere svoje znanje o HIV-u, kao i da osvoje nagrade igrajući igrice koje su predviđene za kamp.

 

TVRĐAVA:

Svakog dana festivala u periodu od 19h do 23h na štandu će biti dežurna ekipa Preventovog tima koja će osim podele Durex kondoma animirati posetioce festivala da učestvuju u igricama i osvoje simbolične nagrade i takođe biti na raspolaganju da odgovori na sva  pitanja posetilaca .

Tačna lokacija štanda obeležena je na mapi.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar